درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
چهارشنبه 28 آذر 1397 :: نویسنده : استاد پازوک       
شیرینی رولی دارچینی
   
                           
Total time
                           
Pre
                           
120
                                
m
      
                           
2
                           
hour
                           
45
                           
min
       
                           
Cook
                           
45
                   
m
 
     
     
                           
     
     
     
                           
شیرینی رول های دارچین صبحانه های مورد علاقه من هستند. اگر من کاملا صادق باشم،  ناهار، شام و غذای مورد علاقه من است. هر کس نیاز به دستور رول دارچین کامل (از ابتدا!) در آشپزخانه خود دارداین دستورالعمل برای شماست.
     
                           
     
                           
       
             
                 

مواد لازم برای  4 نفر

                                   
                                     

ماده اولیه

                   

مقدار

                 
                                                                     
                                     

قاشق چای خوری پودر مخمر نان

                 

2.25

               
                                                 
                                     

پیمانه 200 میلی لیتری شیر کم چرب

                 

0.75

               
                                                 
                                     

پیمانه 200 میلی لیتری شکر سفید

                 

0.35

               
                                                   
                                     

قاشق غذاخوری کره بدون نمک

                 

10

               
                                                     
                                     

قاشق چای خوری نمک

                 

1

               
                                                     
                                     

عدد تخم مرغ

                 

1

               
                                                     
                                     

پیمانه 200 میلی لیتری آرد سفید

                 

3

               
                                                     
                                     

پیمانه 200 میلی لیتری شکر قهوه ای

                 

0.75

               
                                                     
                                     

قاشق چای خوری پودر دارچین

                 

5

               
                                                     
                                     

قاشق غذاخوری پنیر خامه ای

                 

2

               
                                                     
                                     

پیمانه 200 میلی لیتری پودر قند

                 

1.5

               
                                                                                                                                                                                                                          
         
                 

طرز تهیه

                 
تهیه خمیر:شیر را در فنجان اندازه گیری ایمن مایکروویو قرار دهید. حرارت را به مدت 45-60 ثانیه در مایکروویو، تا حدود 50 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس با مخمر مخلوط کنید و هم بزنید. آن را برای چند دقیقه بگذارید تا مخمر فعال گردد.قند، کره، نمک و تخم مرغ را در کاسه ریخته و به خوبی مخلوط کنید. مخلوط کردن را تا زمانی که کره در تمام مایعات توزیع شود، ادامه دهید. مخلوط شیر / مخمر را اضافه کنید و چند ثانیه صبر کنید. آرد را اضافه کرده و هم بزنید با دست زدن تست کنید تا زمانی که مخلوط شروع به چسبیدن به دست کند.با سرعت کم به هم بزنید تا زمانی که خمیر یک توپ را در مرکز کاسه تشکیل  دهد. اگر خمیر هنوز بسیار چسبنده باشد، میتوانید یک چهارم فنجان آرد اضافه کنید.توپ خمیر را در یک ظرف پخت و پز قرار دهید و در کاسه را با سلفون پلاستیکی پوشش دهید. پس از 2-4 ساعت باید اندازه ی آن دو برابر شود. زمان آن بستگی به دمای هوای محیط دارد. آماده کردن رول ها:کره، شکر قهوه ای، دارچین و آرد را با هم مخلوط کنید تا یک سس تشکیل شود.هنگامی که خمیر آماده شد، آن را روی یک سطح نازک ریخته شده به یک مستطیل بزرگ تبدیل کنید، حدود 25 سانت در  35 سانت. سطح آنرا با سس مورد نظر بپوشانید و مطمئن شوید که به طرفین می رسد تا رول های بیرونی به اندازه کافی پر شوند. روی آن  آجیل خرد شده بپاشید.خمیر را از انتهای بلند محکم بگیرید. آن را به 9 ردیف برابر تقسیم کنید. رول ها را به یک صفحه 9 "پان یا 9 1/2" گرد می بندید که با اسپری پخت و پز اسپری شده است.(همچنین شما می توانید رول را به 12 رول بریزید و آنها را در پانل 9x13 پخت کنید.)رول ها را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و یک شبه یخچال بگذارید.هنگام آماده سازی برای پخت، درجه حرارت را 175 درجه سانتیگراد بگذارید. رول ها را از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید تا دمای اتاق در دمای پیش گرم شوند. بسته بندی پلاستیکی را بردارید و  23-28 دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. خرد کردن:کره آب شده و پنیر خامه ای را مخلوط میکنیم تا زمانی که کاملا صاف باشد. اگر پنیر خامه ای شما بیش از حد سفت باشد، می توانید از میکسر  استفاده کنید. سپس بر روی رول ها مالیده و  پودر قند و وانیل مخلوط شده رابر روی رول های گرم ریخته و سرو کنید.
                 
     
          
     
      Source : www.crazyforcrust.com




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :