تبلیغات
خدمات مجالس خانگی نفس بانو - مطالب اردیبهشت 1393
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : استاد پازوک       

کودکان از سه طریق درد را در خودشان کنترل می کنند: 1- تخیل و خیالبافی 2- نوع نفس کشیدن که یا از طریق ریه و یا پایین ریه نفس می کشند 3- عضلات یا ماهیچه ها. بهترین راه این است که به آرامی با کودک صحبت کرد تا خودش را تخلیه کند. احتیاجی هم نیست که جوابی بدهید همین که کودک خودش را تخلیه کند مشکل درد او برطرف می شود.

دکتر هلاکویی





نوع مطلب : کارگاه مادر و کودک، 
برچسب ها : کنترل درد در کودکان،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : استاد پازوک       

تهیه میلک‌شیک‌ها بسیار ساده هستند برای تهیه آنها به طور کلی به این مواد احتیاج دارد:
-    هر نوع بستنی که طعم آنرا می‌پسندید.
-    مقداری شیر سرد.
-    یک لیوان بلند.

با استفاده از دستگاه مخلوط کن ۴ اسکوپ از بستنی را با یک فنجان شیر سرد داخل پارچ دستگاه بریزید و مخلوط کنید.
حالا نوشیدنی آماده شده را درون لیوان بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید!

تهیه میلک شیک

 توجه کنید که این فرمول ساده‌ترین روش برای درست کردن ملیک‌شیک است، چرا که میلک شیک می‌تواند با مواد مختلفی آماده شود. به صورت سنتی میلک‌شیک‌ها به وسیله مخلوط کن و بستنی و شیر آماده می‌شوند. اگر از مقدار کمی شیر و مقدار بیشتری بستنی استفاده کنید نتیجه به صورت میلک‌شیک غلیظ خواهد بود و در صورتی که از همین ترکیب به صورت برعکس استفاده کنید نتیجه یک شیک معمولی است. در نظر داشته باشید که می‌توانید از افزودنی‌های مثل شربت، میوه  هم استفاده کنید و در این صورت نتیجه بهتری خواهید گرفت.

چند نکته برای درست کردن شیک‌ها:
-    قبل از میکس بستنی و شیر، میوه‌هایی مثل موز را میکس نکنید.
-    اگر یک مخلوط کن در اختیار ندارید می‌توانید از همزن استفاده کنید اما در این صورت باید بیشتر دقت کنید.





نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : میلک شیک،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : استاد پازوک       



کول جویس

  • مواد لازم:طالبی رسیده کوچک: 1 عدد، توت‌فرنگی: 3 تا 4 عدد، شکر: 3 قاشق غذاخوری، یخ: نصف لیوان
  • طرز تهیه: طالبی را پس از پوست‌گیری و پاک کردن، درون میکسر ریخته، توت‌فرنگی یخ و شکر را به آن اضافه كرده و به مدت 10 ثانیه میکس می‌کنیم.




هایر انرژی

  • مواد لازم:آلوئه‌ورا یک قاشق غذاخوری/ کیوی یک عدد درشت/ موز یک عدد/ نوشیدنی انرژی‌زا ترجیحا با رنگ قرمز یا صورتی 100cc
  • طرز تهیه: ابتدا یک قاشق غذاخوری آلوئه‌ورا در ته گیلاس ریخته، نوشیدنی را به آن اضافه می‌کنیم، پس از کندن پوست کیوی‌ها آنها را نگینی خرد کرده و به مخلوط مورد نظر اضافه کنید. موز را نیز پس از میکس کردن با مقداری آب کمپوت آلوئه‌ورا به کوکتل اضافه می‌کنید.




اپل تویستر

  • مواد لازم:سیب: 3-4 عدد / نعنا: 5-4 شاخه / نصف لیمو ترش متوسط/ یخ: نصف لیوان
  • طرز تهیه: ابتدا سیب را آب‌گیری كرده و داخل میکسر می‌ریزیم. سپس نعنا و آب لیمو را داخل آن به مدت 10 ثانیه میکس می‌کنیم. برای تزئین می‌توانید از یک حلقه لیموترش استفاده کنید.




موهیتو

  • مواد لازم:آب گاز‌دار: 300cc/ نعنا: 5-4 شاخه / لیموترش: یک عدد/ شکر 1 قاشق چایخوری
  • طرز تهیه: ابتدا نعناع و شکر و آب لیمو‌ترش را درون ظرف ریخته، سپس مخلوط مورد نظر را به همراه آب گازدار داخل میکسر مخلوط کنید. برای تزئین می‌توانید از سیروب توت‌فرنگی یا بلوبری آغشته به شکر استفاده کنید.




نوع مطلب : تغذیه کودکان، خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : موهیتو، اپل تویستر، هایر انرژی، کول جویس، کوکتل نوشیدنی،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : استاد پازوک       


انواع شربت و نوشیدنی - طرز تهیه کوکتل مکزیکی

مواد لازم 

پوره پرتقال 1 لیوان بزرگ 
پوره آناناس5 قاشق مربا خوری پر 
سودا یا سون آپ 4 بطری 
یخ خرد شده به مقدار کافی

طرز تهیه  : 
پوره را در ظرفی ریخته و یک لیوان آب پرتقال را به آن اضافه کنید و آن قدر به هم بزنید تا پوره ها خوب حل شوند. مخلوط را در 12 لیوان بریزید و لیوانها را تا نیمه با یخ پر پرکنید. سپس مقدار کافی سودا یا سون آپ به هر لیوان اضافه کنید و با قاشق به آهستگی بهم بزنید آماده مصرف است با نی کالیبر بزرگ نوش جان کنید.
 





نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، قاطی پاتی، کارگاه مادر و کودک، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : استاد پازوک       

 روش تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا

آشنایی با روش تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا
اسموتی مخلوط میوه با نعنا، انتخاب خوبی برای صبحانه، مخصوصا برای کودکان خواهد بود...

 

اسموتی مخلوط میوه با نعنا، انتخاب خوبی برای صبحانه، مخصوصا برای کودکان خواهد بود.

مواد لازم برای 4 نفر:

مخلوط میوه: یک و نیم پیمانه،( ترجیحا مخلوط میوه‌هایی مانند آلو، توت‌فرنگی، هلو)

نصف یک موز بزرگ

نعنای خرد شده تازه: چند شاخه

شیر: یک و نیم پیمانه

یخ خرد شده: 2 پیمانه

طرز تهیه:

• تمام مواد فوق را به غیر از یخ با هم مخلوط کنید.

• سپس یخ را به مخلوط اضافه کرده و دوباره مخلوط کن را روشن کنید.

• آنقدر مخلوط را هم بزنید تا مخلوط نرم و روانی بدست آید.

• اسموتی آماده شده را درون چهار لیوان ریخته و نوش جان کنید.




نوع مطلب : کارگاه مادر و کودک، خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : روش تهیه اسموتی مخلوط میوه با نعنا، اسموتی،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : استاد پازوک       

طرز تهیه فروت کوکتل

طرز تهیه فروت کوکتل
هسته زردآلوها را جدا کنید. سپس زردآلوی رسیده، مغزگردو، آب یخ و ماست را در مخلوط کن می ریزیم و کاملاً با هم مخلوط می کنیم...


 
مواد لازم:
۳ عددزردآلوی رسیده( هسته آن گرفته شود) 
۳۰ گرم یا یک چهارم لیوان مغز گردو
دو سوم لیوان ماست ساده
نصف لیوان آب یخ
 
 
طرز تهیه : 
هسته زردآلوها را جدا کنید. سپس زردآلوی رسیده، مغزگردو، آب یخ و ماست را در مخلوط کن می ریزیم و کاملاً با هم مخلوط می کنیم. می توان کمی عسل برای شیرین کردن نوشیدنی به آن افزود. اگر از ماست کمی ترش و میوه کمی رسیده استفاده شود، بهتر است. گنجایش هر لیوان نوشیدنی ۲۵۰ میلی لیتر است.

 
نکات تغذیه ای :
 این نوشیدنی دارای ویتامینC، فیبر و بتاکاروتن است. بتاکاروتن موجود در زردآلو علاوه بر این که یک آنتی اکسیدان است، پیش ساز ویتامینA نیز می باشد. مغز گردو منبع خوبی از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب امگا-۳ و آنتی اکسیدان ها می باشد. همچنین تأمین کننده ویتامینB است که قسمتی از کار آن، آزاد کردن انرژی از غذاست و نیز در سلامت سیستم عصبی نقش دارد. بنابراین بعد از گذراندن یک روز شلوغ و خسته کننده، خوردن این نوشیدنی بسیار مفید است.




نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : فروت کوکتل، نوشیدنی کوکتل،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : استاد پازوک       

دلیل اصلی و اساسی جویدن ناخن و خوردن شصت و انگشت و وسائل از سه سالگی به بعد اضطراب و نگرانی کودک یا نوجوان یا بزرگسال است و ریشه مساله در چند چیز است :

الف-تثبیت دهانی : بچه به چند دلیل دچار تثبیت دهانی میشه*** 

1- بین تولد تا 14 ماهگی خوردن شیر و میک زدن در روز کمتر از 1 ساعت از سینه مادر یا شیشه شیر یا بیشتر از 4 ساعت 

2-پدر مادری که بعد از 14 ماهگی هنوز به بچشون بوسیله میک زدن شیر میدادند مثلا چون سوراخ شیشه شیر تنگ بوده کودک همچنان مجبور به میک زدن بوده و این شیر دادن بوسیله میک زدنو تا 18 ماهگی یا حتی دو سالگی ادامه میدادند این احتمال وجود داره که فرزندشون با خطر تثبیت دهانی روبرو بشه به این معنا که مقداری انرژی روانی و یا حتی انرژی جنسی و لذت و آرامش در منطقه دهان تثبیت بشه و فرد در بزرگسالی اصولا از طریق خرد کردن چیزی با دهان و یا آدامس یا سیگار یا چای و قهوه کمی داغ و یا مشروب تلخ و به نوعی تحریک منطقه دهان گرفتارش بشه که هر فردی دچار مشکل تثبیت دهانی در کودکی بشه با خودش 4 ویژگی روانی خطرناک در بزرگسالی به هم
1-وابستگی بیش از اندازه فرد در بزرگسالی

2-توقع و درخواست و انتظار بیش از اندازه فرد از دیگران

3-ساده دل بودن و زود گول خوردن

4-زخم زبون زدن

ب-برخی کودکان وقتی در کودکی به دلیل اینکه غذا کم خوردندو گرسنه هستند دستشونو به داخل دهانشون میبرند و به اون عادت میکنند 

ج-برخی اوقات پستونکی که بچه ها بیش از حد ازش استفاده میکردند زمینه را برای اینکار فراهم میکنه 

د-برخی اوقات هم بعدها اینکار رو بدون هیچ دلیلی انجام میدهند و وقتی میبینند کسی باهاشون کاری نداره براشون به عادت تبدیل میشه و معناش این است که من وارد مرحله چهارم اگاهی وتوانایی میشم یعنی وارد مرحله ناآگاه میشم و سیستم هر زمان که ضروری بدونه اون عمل رو تکرار میکنه و اجازه نمیگیره و بچه ممکنه بعد از 15 ثانیه متوجه میشه دستش تو دهانشه.

**چهار مرحله اگاهی و توانایی بدین قرار است 

1-ناآگاه و ناتوان : بعضی چیزها رو من نه میدونم و نه میتونم مثلا در 4 سالگی من اصلا نمیدونم رانندگی یا اسکی روی آب چیه و نمیتونم 

2-آگاه و ناتوان : بعضی چیزها رو من میدونم ولی نمیتونم مثلا میتونم قوانین رانندگیو از کتابا بخونم ویادبگیرم ولی همچنان نمیتونم اسکی یا راننگی کنم

3-آگاه و توانا :در مرحله سوم حالا من کمی میدونم و کمی میتونم یعنی میتونم اگه هوشیاری کامل خودمو حفظ کنم با صرف انرژی روانی زیادی اینکار رو انجام بدم و رانندگی کنم در حالیکه تمام حواس و ذهنم به راننگی مشغوله

4-ناخوداگاه و توانا : در مرحله چهارم من کار را میتونم انجام بدهم طوریکه از انجام اون ناآگاهم مثلا بعد از اینکه شما رانندگی رو بصورت کامل و ماهرانه فرا گرفتید دیگر بصورت نااگاه رانندگی میکنید و در حین رانندگی به هزاران موضوع دیگه هم فکر میکنید و یا کارهای دیگه هم انجام میدین عادت رسیدن به اینجاست یعنی ما کاریو میکنیم بدون اینکه توجه به اون داشته باشیم یا انرژی روانی خودمونو صرفش کنیم.برای ترک این عادت بسیار مراقب باشید بعد از سه سالگی باید با موافقت فرزندتون و بدون اینکه اونو مسوول یا مقصر بدونیم و یا بهش احساس گناه بدیم باید کمکش کنیم که اینو کنار بگذاره و ممکنه 2تا 6 ماه بسته به شدتش ترک کردن این موضوع طول بکشه و البته ممکنه بعد از گذشت حتی 2 سال بعد از ترک در یک موقعیت خاص بصورت ناخوداگاه این کار رو انجام بدهد که البته این موضوع خاصی نیست و نشانه برگشت مشکل نمیباشد ولی بعد از موافقت خودش میتونید از مواد بد طعم که داروخانه میده برای زدن به دستش استفاده کنید تا وقتی فرزندتون دستشو به دهنش میبره بخاطر تلخیش بیرون بیاره و یا دستکش نازکی دستش کنه تا وقتیکه به صحنه اگاه ذهنش میاد کمکش کنه که از این کار جلوگیری کنه و یا در مهمونیها باهاش یک قراردادی بزارید که مثلا وقتی من این اشاره رو کردم یا این کلمه رو گفتم و یا لبخند زدم و خلاصه هر قراری بفهمه که دستش تو دهنته و باید بیرون بیاریش کمکش کنید آرام آرام این عملو ترک کنه البته برای بچه های که ناخن میخورند توصیه میشوند که هر روز یا یک روز در میون ناخنشو با سائیدن یا گرفتن کوتاه کنید که اصلا فرزندتون چیزی برای خوردن مثل ناخون نداشته باشه.



نوع مطلب : کارگاه مادر و کودک، قاطی پاتی، 
برچسب ها : تثبیت دهانی، خوردن انگشت و ناخن و وسائل در کودکان،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : استاد پازوک       

طرز تهیه ژله تزریقی به شکل گل

طرز تهیه ژله تزریقی به شکل گل
با این ژله میهمانان تان را سورپرایز کنید.

مواد لازم :
ژله آلوورا : یک بسته و نیم
خامه : 3 قاشق
رنگ خوراکی : قهوه ای، سبز، قرمز

طرز تهیه :
در کاسه هایی جداگانه 1 قاشق خامه بریزید و چند قطره رنگ بهش اضافه کنید تا به اون رنگی که دوست دارید برسه سر سرنگ رو در بیارید و سرنگ ها رو از خامه پر کنید و سوزن رو به سرنگ وصل کنید

ژله آلوورا را از شب قبل با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کنید و بعد به صورت بن ماری اجازه بدهید دانه های ژله کاملاًحل شود بعد داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و بذارید در یخچال شب تا صبح بمونه تا خودش رو خوب بگیره اگه داخل ظرف شیشه ای نشکن بریزید بهتر است اینطوری میتونید هر برگ و گلبرگی که تزریق میکنید ببینید من اینجا از کاسه شیشه ای استفاده نکردم اما شما از ظرف شیشه ایی استفاده کنید بهتر است 
سعی کنید سرنگ ها هوا نداشته باشه چون کارتون رو خراب میکنه
ابتدا باید با خامه ی قهوه ای شروع کنید باید یک دایره فرضی رو در نظر بگیرید سر سورنگ را داخل ژله فرو کنید و آرام آرام تزریق کنید و و یواش یواش سر سرنگ رو رو به بالا بکشید تا خامه به حالت سوزنی در بیاد

همینطوری ادامه بدهید تا دایره ایی ایجاد بشه اینطوری پرچم گل تون درست میشه با یک دستمال کاغذی اگه سطح کارتون کثیف شد تمیزش کنید هرچی بیشتر این کار رو انجام بدید کارتون زیبا تر میشه
zt03.jpg (400×300)

حالا با یک چاقوی میوه خوری به صورت کج داخل ژله فرو ببرید به این شکل
zt04.jpg (400×533)

حالا از کنار چاقو سرسرنگ رو وارد کنید و گلبرگ ها رو تزریق کنید به این شکل
zt05.jpg (400×533)

همینطوری گلبرگ ها رو ادامه بدهید سعی کنید تا اونجایی که میشه گلبرگها کنارهم تر باشه و پر گلبرگ باشه اینطوری گل قشنگ تری خواهید داشت

zt07.jpg (400×533)
 
برای برگش از چاقوی بزرگاتری استفاده کنید دقیقاً مثل گلبرگ ها این کار رو انجام بدید

تعداد گلبرگها بستگی به خودتون داره
در آخر نصف بسته ژله آلوورا را را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید تا حسابی خنک بشه بعد روی ژله بریزید و بذارید 5 ساعت تو یخچال تا کاملاً خودش رو بگیره بعد از داخل قالب خارج کنید
برای خارج کردن ژله هم به مدت 3 تا 5 ثانیه داخل آبجوش قرارش بدید و در ظرف مورد نظر برش گردونید
زیاد داخل آبجوش قرارش ندید چون ژله آب میشه همون 3 تا 5 ثانیه کافیه


نکته : 
اگر به جای ژله آلوورا از ژله با رنگهای دیگر مثلاً قرمز استفاده کنید خیلی بهتر میشه بیشتر خودشو نشون میده برای این کار ژله را با نصف لیوان آبجوش مخلوط کنید و وقتی خنک شد نصف لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید و روی ژله بریزید و بذارید 5  ساعت تو یخچال تا کاملاً خودش رو بگیره
نکته2: مواظب باشید وقتی سرنک را داخل ژله میکنید به کف ظرف اصابت نکنه چون موقع برگردونده خامه از ژله خارج میشود و کارتون خراب میشه
این مقدار ژله به اندازه 5 تا 6 نفر می باشد اگر به مقدار بیشتری می خواهید درست کنید مواد لازم را افزایش بدهید




نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : استاد پازوک       

طرز تهیه دسر طالبی

طرز تهیه دسر طالبی
این دسر بسیار لذیذ و مناسب برای این فصل است.


مواد لازم :
طالبی رسیده : یک عدد
آب : کمتر از نصف استکان
شکر : ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری
خامه :۲ پیمانه 

طرز تهیه :
1 -  پس از خارج کردن دانه ها و پوست کردن، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دوم را رنده کنید و در یخچال قرار دهید.

2 - طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با ۲ قاشق آب و ۲ تا ۴ قاشق شکر در ظرفی روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود.

3 - ظرف محتوی طالبی را روی یخ و آب سرد بگذارید و صبر کنید تا میوه پخته شده خنک شود.

4 - میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

5 - در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به دست بیاید.

6 - طالبی رنده شده و پخته شده را با هم مخلوط و سپس خامه را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید مقداری شکر اضافه کنید.

7 - دسر را در ۶ تا ۸ظرف بریزید و به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.




نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : دسر طالبی، دسر تابستانی،
لینک های مرتبط :