تبلیغات
خدمات مجالس خانگی نفس بانو - مطالب مهر 1392
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
دوشنبه 29 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       
شنبه 27 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       
سه شنبه 23 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       























نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : بیسکویت هلوکیتی،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو،
دوشنبه 22 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       
دوشنبه 22 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       
دوشنبه 22 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       
یکشنبه 21 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

شکلات داغ


طعم لذیذ این نوشیدنی در تمام لحظات روز به شما انرژی از دست رفته را باز می گرداند.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

می توانید روی فنجان های شکلات داغ را با خامه و رندۀ شکلات تزیین کنید. با این مقدار مواد می توانید 4 لیوان شکلات داغ را در مدت 25 تا 30 دقیقه تهیه کنید.

مواد لازم:

شیر

4 پیمانه

چوب دارچین

1 عدد

شکلات ساده یا شیری

300 گرم

خامه زده شده

برای سرو

شکلات رنده شده

برای سرو

طرز تهیه:

  1. شیر را داخل یک شیر جوش متوسط  می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم. دارچین را به آن اضافه می کنیم. 10 دقیقه آن را روی حرارت می گذاریم تا شیر کاملاً طعم و بو بگیرد.
  2. شیر را از روی حرارت بر می داریم و آن را صاف می کنیم. سپس دوباره شیر را داخل شیر جوش ریخته و روی حرارت می گذاریم. شکلات را داخل آن می گذاریم و مرتباً با همزن دستی آن را مخلوط می کنیم تا شکلات کاملاً ذوب گردد. سپس آن را داخل فنجان ها بریزید و در صورت تمایل با خامه و شکلات رنده شده تزیین کنید.




شکلات داغ غلیظ



1 نفر

فقط یک لیوانِ داغ شکلات غلیظ می تواند شما را برای ساعت ها در سرمای زمستان گرم نگه دارد. عطر کاکائو و وانیل ترکیب بسیار خوبی به این نوشیدنی می دهد.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

مهمانان خود را با یک لیوان شکلات داغ و غلیظ  همراه با تزیین خامه هیجان زده کنید. با این مقدار مواد می توانید 4 لیوان از این نوشیدنی در کمتر از 30 دقیقه درست کنید.

مواد لازم:

پودر کاکائو

 ¼ پیمانه

شیر

1 لیتر

شکلات خرد شده

1 پیمانه

عصاره وانیل

1 قاشق غذاخوری

نمک

کمی

خامۀ زده شده

برای سرو

طرز تهیه:

  1. پودر کاکائو را داخل یک شیر جوش متوسط می ریزیم و آن را روی حرارت گذاشته، شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتباً بهم می زنیم تا پودر کاکائو کاملاً در شیر حل شود. سپس خرده های شکلات را داخل آن ریخته و می گذاریم تا کاملاً ذوب گردد. در حین ذوب شدن، مرتباً آن را مخلوط می کنیم.
  2. می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و وانیل و مقدار خیلی کمی نمک داخل آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. با یک ملاقه، آن را داخل لیوان یا ماگ ریخته و روی آنها را با خامۀ زده شده تزئین می کنیم. سپس داغ سرو می کنیم.




شکلات داغ قرمز


شکلات داغ قرمز

شکلات داغ قرمز5

1 نفر

نوشیدنی شکلاتی با رنگ قهوه ای مایل به قرمز برای سرکار گذاشتن و شوخی کردن با دوستان یک نوشیدنی خوشمزه و متفاوت است.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه

این نوشیدنی با مارشملو بسیار خوشمزه خواهد بود . این میزان مواد برای 8 الی 10 نفر مناسب می باشد .

مواد لازم:

شکلات شیرین ریز خرد شده

150 گرم

شکلات تلخ خرد شده

150 گرم

شیر

4 پیمانه

شکر

 ¼پیمانه

رنگ قرمز خوراکی

2 قاشق چایخوری

مارشملو

برای سرو

طرز تهیه:

  1. در یک شیر جوش متوسط، شیر و شکر را می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط  به مدت حدوداً 7 دقیقه می گذاریم تا بخار کند و دائماً آن را مخلوط می کنیم تا شکر کاملاً در شیر حل شود.
  2. شکلات ها را داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا آنها شروع به ذوب شدن کنند. سپس شروع به مخلوط کردن آن می کنیم تا زمانی که تمامی مواد کاملاً مخلوط گردند. رنگ خوراکی را داخل آن ریخته و سریعاً مخلوط می کنیم. سپس داغ سرو می کنیم.




شکلات داغ نعنایی

طعم نعنا، گرمی بیش از حد شکلات را گرفته و ترکیبی از گرمای شکلات و سرمای نعنا، بسیار دوست داشتنی خواهد بود و به شما احساس شادابی بیشتری می دهد.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه

برای تزیین شکلات داغ نعناعی می توانید از آبنبات های نعناعی استفاده کنید. با این مقدار مواد می توانید 4 لیوان از این نوشیدنی  را در 15 دقیقه تهیه و آمادۀ سرو کنید.

مواد لازم:

پودر کاکائو

¼ پیمانه

شیر

1 لیتر

شکلات تکه ای

½ پیمانه

آبنبات نعنایی خرد شده

¼ پیمانه

نمک

خیلی کم

طرز تهیه:

  1. پودر کاکائو را داخل یک شیر جوش متوسط ریخته و شیر را روی آن می ریزیم و با همزن دستی آنها را مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو کاملاً در شیر حل شود. آبنبات نعنایی را خرد کرده و آن را به همراه شکلات، داخل شیر می ریزیم و آن به مدت 8 الی 10 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا آبنبات و شکلات ذوب گردد.
  2. آن را می گذاریم تا به جوش آید و سپس سریعاً آن را از روی حرارت بر می داریم و داغ، داخل لیوان ها می ریزیم.




شکلات داغ داغ

نوشیدنی که در سرمای زمستان هیچ چیز جای آن را نمی گیرد. این نوشیدنی گرم همراه با تزیین خامه بسیار لذیذ تر و جذاب تر می شود.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه

عطر وانیلی این شکلات شما را شاداب و سرحال می کند. با این مقدار مواد 4 لیوان از این نوشیدنی می توانید تهیه کنید. این نوشیدنی در کمتر از 15 دقیقه تهیه می شود.

مواد لازم:

شیر

1 لیتر

شکلات تکه ای

1 پیمانه

پودر کاکائو

¼ پیمانه

وانیل خالص

1 قاشق چایخوری

نمک

خیلی کم

خامه زده شده

برای تزئین و سرو

طرز تهیه:

  1. داخل یک شیر جوش متوسط، شیر ،تکه های شکلات و پودر کاکائو را می ریزیم و آن را با همزن دستی مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم. آن را آنقدر مخلوط می کنیم تا شکلات ها ذوب شده و تمامی مواد مخلوط گردند. سپس وانیل و نمک را اضافه می کنیم. آن را از روی حرارت بر می داریم و آن را داخل لیوان ها و یا ماگ ها تقسیم کرده و روی آن را با خامۀ زده شده تزئین می کنیم. در صورت موجود بودن مارش ملو، می توان روی آن را مانند شکل با آنها تزئین نمود.










نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : شکلات داغ، شکلات داغ داغ،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو، پارسه گرد،
یکشنبه 21 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

براونی شکلاتی تیره


یک دستور استثنایی طبخ براونی برای کسانی که عاشق شکلات و دسرهای شکلاتی هستند.

مناسب برای :بیش از 12 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

اگر هر از گاهی براونی درست می‌کنید، حتماً این دستور پخت را امتحان کنید. در این براونی از سه نوع شکلات استفاده می‌شود: پودر کاکائو، شکلات آب‌شده و تکه‌های جامد شکلات برای استفاده برروی سطح براونی. این براونی در مدت 20 دقیقه آماده می‌شود و آن را به مدت 35 دقیقه داخل فر می‌گذاریم. با این میزان مواد، می‌توان 16 تکه براونی تهیه نمود.

مواد لازم:

روغن مایع گیاهی

2 قاشق غذا‌خوری و مقداری برای کف ظرف

آرد

¾ پیمانه

پودر کاکائو

½ پیمانه

نمک

½ قاشق چای خوری

جوش شیرین

½ پیمانه

شکر قهوه‌ای

1 پیمانه

خامه کم چرب

½ پیمانه

تخم‌مرغ درشت

2 عدد

شکلات کم شیرین

120 گرم

 طرز تهیه:

  1.  فر را در دمای 350 درجه گرم می‌کنیم. یک سینی شیرینی‌پزی 23 سانتیمتر مربعی را روغن می‌مالیم و سپس با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و اضافه کاغذ را هم می‌گذاریم مانند دستگیره بیرون زده باشد که در خارج کردن براونی ازسینی کمک کند، سپس روی کاغذ را نیز روغن می‌مالیم.
  2. در یک کاسه آرد، پودر شکلات، نمک و جوش شیرین را مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم. در یک ظرف دیگر شکر قهوه‌ای، خامه، شکلات کم شیرین (که نیم از آن را آب می‌کنیم و نیمی دیگر را به صورت نا‌منظم خرد می‌کنیم) آب کرده ، تخم مرغ و روغن را با هم ترکیب می‌کنیم. این ترکیب را با مخلوط آردی اضافه کرده و دوباره مخلوط می‌کنیم تا مایه براونی بدست آید.
  3. مایه را در سینی فر می‌ریزیم و سپس تکه‌های شکلات را بر روی سطح آن پخش می‌کنیم. سینی را در فر قرار می‌دهیم تا بپزد، برای تست میزان پخت براونی یک خلال چوبی را در آن فرو می‌کنیم اگر به خلال فقط مقدار کمی از مایه بچسبد براونی آماده است. حدود 30-35 دقیقه براونی باید در فر بماند.
  4. براونی را در سینی رها می‌کنیم تا به طور کامل خنک شود و سپس به کمک کاغذ روغنی از سینی خارج می‌کنیم و کاغذ را از براونی جدا می‌کنیم. سپس به 16 مربع مساوی تقسیم می‌کنیم و با کارد تیز برش می‌زنیم.





نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : براونی ساده، براونی شکلاتی، شیرینی خوشمزه، براونی، براونی شکلاتی تیره،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو، پارسه گرد،

آشنایی با روش تهیه کوکو دولایه سیب زمینی و سبزی


مواد لازم برای تهیه کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

روغن                                     نصف فنجان

تخم مرغ                                پنج عدد

سیب زمینی                          یک عدد درشت

نمک و زردچوبه                      به مقدار لازم

سبزی پلو خرد کرده               یک کاسه ماست خوری

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه متوسط از ”‌کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی“خواهیم داشت.

 

یک کاسه ماست خوری سبزی پلو خرد کرده (شامل: تره، جعفری، گشنیز و شبت) شوید معادل 180 گرم، به مقدار لازم نمک و زردچوبه

کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزیکوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

پنج عدد تخم مرغ، یک عدد سیب زمینی درشت برای تهیه یک کاسه ماست خوری سیب زمینی رنده شده (حدود 300 گرم)

کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزیکوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

نصف فنجان روغن (معادل 50 گرم)

کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

طرز تهیه کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

برای تهیه مایه کوکو سیب زمینی:

یک عدد سیب زمینی درشت را با دنده ریز رنده می‌کنیم. سه عدد تخم مرغ، کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کوکو آماده شود.

کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

برای تهیه مایه کوکو سبزی:

 یک کاسه ماست خوری سبزی پلو خرد شده را همراه دو عدد تخم مرغ و کمی نمک هم می‌زنیم تا مایه کوکو آماده شود.

کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

نصف فنجان روغن را در یک ماهیتابه متوسط داغ می‌کنیم. ابتدا مایه کوکو سیب زمینی را ریخته، در ماهیتابه را می‌گذاریم تا کوکو کمی بسته شود. سپس مایه کوکو سبزی را روی آن ریخته، دوباره در ماهیتابه را می‌گذاریم تا کوکو کمی خودش را بگیرد.

کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

کوکو را برش زده و در ماهیتابه را نمی‌گذاریم تا لبه های برش خورده کمی سرخ و برشته شوند. سپس کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز برای 5 دقیقه سرخ شود.

کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

اکنون کوکو آماده پذیرایی می‌باشد.

کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی

نوش جان

 

کوکو دو لایه سیب زمینی و سبزی
 





نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : کوکو دورنگ، کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو،
سه شنبه 16 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

مواد لازم برای رولت کوکو سبزی

سبزی‌پلو خردکرده                       سه کاسه ماست‌خوری

جعفری خردکرده                          دو قاشق غذاخوری

زعفران                                         یک‌چهارم قاشق مرباخوری

آرد گندم                                       سه قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ                                       12 عدد

تن ماهی                                     یک قوطی

روغن                                           نصف فنجان

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”‌ رولت کوکو سبزی“ خواهیم داشت.

 

مواد لازم

تهیه‌ی رولت کوکو سبزیتهیه‌ی رولت کوکو سبزی

نصف فنجان روغن، معادل 50 گرم. یک قالب تفلون مستطیل شکل به ابعاد 27 در 37 سانتی‌متر

تهیه‌ی رولت کوکو سبزیتهیه‌ی رولت کوکو سبزی

یک قوطی تن ماهی 180 گرمی. یک چهارم قاشق مرباخوری زعفران

تهیه‌ی رولت کوکو سبزیتهیه‌ی رولت کوکو سبزی

دو قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، تقریباً معادل 10 گرم. هفت صد گرم سبزی‌پلو پاک نکرده که حدود 300 گرم سبزی‌پلو پاک‌کرده و خردکرده خواهد داد؛ معادل سه کاسه ماست‌خوری سبزی‌پلو خردشده شامل: شبت (شوید)، گشنیز، تره، جعفری

تهیه‌ی رولت کوکو سبزیتهیه‌ی رولت کوکو سبزی

سه قاشق غذاخوری آرد گندم، معادل 50 گرم. دوازده عدد تخم‌مرغ

 

طرز تهیه رولت کوکو سبزی

دو عدد تخم‌مرغ را شکسته، سه قاشق آرد گندم را به آن اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه یکنواختی به دست آید. سپس چهار عدد تخم‌مرغ دیگر، کمی زعفران آب کرده، نمک و دو قاشق جعفری خردکرده را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه تخم‌مرغی به دست آید.

تهیه‌ی رولت کوکو سبزی

نصف فنجان روغن ته یک قالب مستطیلی (به ابعاد 37 در 27 سانتی‌متر) می‌ریزیم. سپس مایه تخم‌مرغی را ته قالب ریخته، طبقه بالای فر با حرارت متوسط (180 درجه سانتی‌گراد) برای مدت 5 دقیقه قرار می‌دهیم تا مایه تخم‌مرغی بسته شود.

تهیه‌ی رولت کوکو سبزی

سه کاسه ماست‌خوری سبزی‌پلو خردشده را با شش عدد تخم‌مرغ و کمی نمک مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا مایه کوکو سبزی حاضر شود.

تهیه‌ی رولت کوکو سبزی

مایه کوکو سبزی را روی مایه تخم‌مرغی بسته‌شده ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و دوباره آن را برای 10 دقیقه در طبقه بالای فر با حرارت متوسط 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کوکو سبزی بسته شود. سپس روغن یک عدد تن ماهی را جدا کرده، کنار می‌گذاریم و تن ماهی را روی کوکو سبزی قرار می‌دهیم و کوکو سبزی را حول تن ماهی لوله کرده، دوباره برای 5 دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا رولت کوکو سبزی آماده شود.

تهیه‌ی رولت کوکو سبزی

رولت کوکو سبزی را یکی دو ساعت در یخچال قرار داده، تا سرد و سفت شود. سپس آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

تهیه‌ی رولت کوکو سبزی

نوش جان

 

مقدار کالری

مقدار کالری موجود در یک برش از رولت کوکو سبزی (یک دهم آن) حدوداً 190 کیلوکالری می‌باشد.

تهیه‌ی رولت کوکو سبزی

مقدار کالری موجود در کل رولت کوکو سبزی حدوداً 1900 کیلوکالری می‌باشد.

تهیه‌ی رولت کوکو سبزی




نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : رولت کوکو سبزی، آموزش رولت کوکو سبزی، رولت سبز،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو، تبیان،
سه شنبه 16 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

شیر را با موز، خرما و یا عسل بخورید


بعضی از بچه‌ها به دلیل بوی شیر، آن را دوست ندارند و اصلاً از این نوشیدنی استفاده نمی‌کنند در حالی که می‌توان به جای شیر، شیر موز، شیر کاکائو ( با کاکائوی کم ) و شیر هویج را به کودک داد.

شیر،موز،عسل

امروزه، اکثر بچه‌ها قبل از رفتن به مدرسه اصلاً صبحانه نمی‌خورند، در عوض در زنگ‌های تفریح از انواع شکلات، کاکائو، چیپس و بیسکویت استفاده می‌کنند. در هنگام برگشت به خانه هم با آلوچه و لواشک، اشتهای خود را کور می‌کنند و جایی برای ناهار باقی نمی‌گذارند. به جای یک عصرانه‌ی مغذی به خوردن شیرینی‌جات می‌پردازند و کمتر از میوه، شیر و لبنیات و انواع سبزی‌های خام استفاده می‌کنند.

بعضی از بچه‌ها به دلیل بوی شیر، آن را دوست ندارند و اصلاً از این نوشیدنی استفاده نمی‌کنند در حالی که می‌توان به جای شیر، شیر موز، شیر کاکائو ( با کاکائوی کم ) و شیر هویج را به کودک داد. با این کار یک عادت بد به یک عادت خوب تبدیل می‌شود همچنین می‌توان با استفاده از ذرت بو داده ( پاپ کورن ) و انواع کیک‌های خانگی در کنار شیر یک عصرانه‌ی کامل برای بچه‌ها تهیه کرد.

مصرف فرآورده‌های لبنی نظیر شیر و ماست در دوران کودکی به دلیل پروتئین و کلسیم فراوانی که دارند، نه تنها مانع از بروز پوکی استخوان در سنین سالمندی می‌شود بلکه میزان قد را نیز افزایش می‌دهد، زیرا در صورتی که فرد استعداد بلندی قد را از نظر ژنتیکی نیز داشته باشد، عواملی چون عدم تأمین ریز مغذی‌ها و سیری زودرس ناشی از مصرف تنقلات مصنوعی در کوتاه قدی بسیار موثر است. با وجودی که روز به روز از شیوع بیماری‌های عفونی کم می‌شود ولی بر شمار مبتلایان به بیماری‌هایی افزوده می‌شود که با نحوه‌ی زندگی خصوصاً عادات روزانه‌ی ما ارتباط دارند.

 

مصرف موز با شیر کم چرب، چاق نمی‌کند

یک متخصص متابولیسم انرژی و پروتئین تاکید کرد: برخی از افراد گمان می‌کنند مصرف موز با شیر موجب بروز چاقی می‌شود اما باید گفت موز میوه‌ای است که چربی بسیار ناچیزی داشته و ضمن انرژی زایی خوبی که دارد موجب بروز چاقی در فرد نمی‌شود چون که کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی می‌شود.

دکتر عزیز الله کمال زاده گفت: مصرف شیر با آب میوه‌های طبیعی و یا بعضی از انواع میوه‌ها مثل موز و یا همراه با عسل و خرما تأثیری در کاهش جذب کلسیم شیر ندارد اما افراد باید توجه داشته باشند، شیرموزهایی که تنها با افزودن شکر و اسانس تهیه شده باشند نه تنها مفید نیستند بلکه مضر بوده و موجب بروز عوارضی مثل چاقی و دیابت می‌شوند.

نباید عسل همراه موم را به شیر داغ یا چای اضافه کرد زیرا موم عسل به دلیل این که جذب نمی‌شود، می‌تواند جذب ریزمغذی‌های شیر به خصوص کلسیم را کاهش دهد

برخی از افراد گمان می‌کنند مصرف موز با شیر موجب بروز چاقی می‌شود اما باید گفت موز میوه‌ای است که چربی بسیار ناچیزی داشته و یک موز با اندازه متوسط، حدود 100 کالری انرژی دارد و کربوهیدرات آن در حدود 22 تا 25 گرم است که از نوع مناسبی است و کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی و تحرک معمول، در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی می‌شود و باید گفت موز میوه‌ای است که ضمن انرژی‌زایی خوبی که دارد موجب بروز چاقی در فرد نمی‌شود.

این متخصص متابولیسم انرژی و پروتئین خاطر نشان کرد: از طرفی یک موز با اندازه متوسط، حدود 2 گرم پروتئین همراه با ترکیب مناسب اسید آمینه و حدود 3 گرم فیبر دارد و تقریباً عاری از چربی، سدیم و بدون کلسترول است. به علاوه موز منبع خوبی از ویتامین‌های C، A، ویتامین‌های گروه B، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است، پتاسیم موجب تسهیل رشد ماهیچه‌ای و هم چنین سوخت و مصرف انرژی می‌شود.

کمال‌زاده یادآور شد: شیر کم چرب و موز هر دو دارای اندیس شاخص گلیسمیک نسبتاً پایینی هستند و موجب افزایش قند خون نمی‌شوند و لذا اگر موز با شیر کم چرب مصرف شود با توجه به ترکیب مناسب آن‌ها، از نظر سلامتی برای افراد مفید است.

شیرهویج

برای آن‌هایی که بو و طعم شیر را دوست ندارند

توصیه می‌کنیم شیر را با آب‌میوه‌های مختلف یا پوره میوه‌های فصل، مثلاً به صورت شیر با سیب، شیر موز و یا شیر هویج میل کنند که این، هم عدم توانایی لاکتوز را تعدیل می‌کند؛ هم خوردن آن را راحت‌تر می‌کند.

اگر کسی از بوی شیر بدش می‌آید، می‌تواند از میوه‌های تازه و آب‌گیری آن‌ها، آب میوه سالمی تهیه کند و با تلفیق آن‌ها با شیر جوشیده و خنک، نوشیدنی ارزشمندی را فراهم کند؛ چرا که میوه‌ها هم ارزش تغذیه‌ای بسیاری دارند اما افزودن یک قاشق مرباخوری کاکائو تحمل بعضی از افراد را به لاکتوز شیر افزایش می‌دهد.

در ضمن، گاهی با تبدیل شیر به شیربرنج، می‌توان عدم تحمل شیر ناشتا را تعدیل کرد.

 

آیا اضافه کردن مواد فوق به شیر در خواص آن خللی وارد نمی‌کند؟

خیر، به هیچ وجه! برای این که رژیم غذایی شما تنوع و تعادل داشته باشد و بدن‌تان نیازهای خودش را برطرف کند، باید از تمام گروه‌های غذایی استفاده کنید.

پروتئین مورد نیاز شما به دو صورت تأمین می‌شود: منابع حیوانی و گیاهی و البته ارزش بیولوژیکی این‌ها با مقایسه‌ی نسبت اسیدهای آمینه که پروتئین را تشکیل می‌دهند، مشخص می‌شود. اگر بخواهیم ارزش پروتئینی بالاتر برود، بهتر است نوع حیوانی را با گیاهی تلفیق کنیم؛ مثالی از این موضوع، مصرف شیر با غلات و شیر با حبوبات و انواع مغزها مثل شیر پسته و شیر بادام است که همدیگر را تکمیل کرده و ارزش بیولوژیکی آن‌ها را می‌افزاید.

مخلوط‌های شیر یا بورانی با ماست، نه تنها ارزش پروتئینی آن را کم نمی‌کند، بلکه عاملی برای افزایش ارزش بیولوژیکی است.

 

شیر داغ را با عسل بخوریم؟

دکتر خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیأت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره این سؤال که آیا مصرف شیر داغ و عسل به صورت هم‌زمان باعث آزاد شدن ترکیبات سمی و سرطان زا می‌شود چنین پاسخ می‌دهند:

باید گفت تاکنون هیچ اثر سویی در زمینه مصرف عسل همراه شیر داغ دیده نشده و به اثبات نرسیده است بلکه کاملاً برعکس، مصرف این دو با هم آثار مثبتی بر سلامت ما دارند. به طور مثال، مصرف شیر با یک قاشق عسل می‌تواند باعث خواب بهتر شود.

مصرف شیر با آب میوه‌های طبیعی و یا بعضی از انواع میوه‌ها مثل موز و یا همراه با عسل و خرما تأثیری در کاهش جذب کلسیم شیر ندارد اما افراد باید توجه داشته باشند، شیرموزهایی که تنها با افزودن شکر و اسانس تهیه شده باشند نه تنها مفید نیستند بلکه مضر بوده و موجب بروز عوارضی مثل چاقی و دیابت می‌شوند

جالب است بدانید که خواص ضد میکروبی شیر و عسل نیز بر اثر ترکیب آن‌ها با هم افزایش می‌یابد و مصرف این ترکیب برای کسانی که در معرض عفونت قرار دارند، مفید است. ارزش تغذیه‌ای شیر نیز با افزودن عسل به آن افزایش می‌یابد و برای کسانی که سوءتغذیه دارند، مصرف این نوشیدنی بسیار موثر خواهد بود.

البته با وجود خواص فراوان و نکات مثبتی که این شیرین‌کننده در مقایسه با قند و شکر دارد، توصیه می‌شود که در مصرفش زیاده‌روی نشود زیرا در این صورت نیز می‌تواند زمینه‌های چاقی و اضافه وزن را به بار آورد یعنی اگر عادت به خوردن مخلوط شیر و عسل در پایان روز دارید آن را حساب شده و در جهت تکمیل انرژی مورد نیاز روزانه‌تان مصرف کنید.

تنها مشکلی که وجود دارد این است که نباید عسل همراه موم را به شیر داغ یا چای اضافه کرد زیرا موم عسل به دلیل این که جذب نمی‌شود، می‌تواند جذب ریزمغذی‌های شیر به خصوص کلسیم را کاهش دهد و این موضوع برخلاف هدف شما از خوردن شیر است.

در ضمن، نکته دیگر این که بهتر است قبل از یک سالگی به کودکان عسل ندهید زیرا احتمال بروز حساسیت در کودکان را افزایش می‌دهد.

شیرخرما

شیر با خرما

مصرف یک تا دو لیوان شیر با یک تا دو عدد خرما در روز به شرطی که رژیم متعادلی داشته باشید نه تنها چاق کننده نیست بلکه مفید هم هست. شیر، کلسیم بدن شما را تأمین می‌کند و خرما حاوی آهن- پتاسیم- منیزیم ( برای عمل ماهیچه‌های ارادی لازم است )- گوگرد- مس- کلسیم و فسفر ( برای ساخت عضله و بافت‌های عصبی لازم است ) را تأمین می‌کند.

ویتامین‌های موجود در خرما شامل: ویتامین های B1 ،B2 ، A، بیوتین، اسید فولیک و ویتامینC  است.

اما باید بدانید که مصرف زیاد هر ماده غذایی حتی شیر می‌تواند چاق کننده باشد برای لاغر شدن باید کالری کمتری از غذاها دریافت کنید.

فرآوری: معصومه آیت اللهی

بخش تغذیه و آشپزی تبیان






نوع مطلب : تغذیه کودکان، 
برچسب ها : شیر، عسل، خوردن شیر و عسل، شیر و عسل برای کودکان، باورهای غلط در مورد شیر و عسل،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو، تبیان،
دوشنبه 15 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

آموزش تزیین تل با روبان به شکل کیتی

تزیین تل کودکان

مواد لازم را در شکل زیر مشاهده می کنید :

 آموزش تزئینات

ابتد روبان را ماننند شکل ۵ ممرتبه به دور انگشتتان بپیچید

به طوری که قسمت پنجم به صورت برجسته و وسط کار باشد

تزیین تل

تزیین ولد با تم هلو کیتی تزیین تل کودکان

سپس پشت کا را چسب حرارتی بزنید تا محکم شود تزیین موگیر کودکان
سپس دو عدد ربان به طول پنج سانت برش میزنیم و مانند شکل دو سر انتهایی شان را به هم میچسبانیم


در قسمت بالا میچسبانیم
در واقع این دوتا گوش کیتی است

تزیین تل کودکان
سپس روبان قرمز را به اندازه ۵ سانت برش میزنیم و مانند شکل به صورت پاپیون در می آوریم

تزیین موگیر و کلیپس

روی گوش کیتی میچسبانیم
سپس با رنگ روغن نقاشی صورت کیتی را انجام میدهیم

تزیین تل کودکان

عروسک کیتی آماده شد
میتوانید آنرا روی تل بچسبانید و یا بدوزید.البته اگر بدوزید محکم تر است.
تزیین موگیر کودکان

ساخت موگیر کودکان


این تزیین را میتوانید برای تولد کودکان و تزیین لباس کودکان و یا تزیین سیسمونی بکار ببرید.

می توانید از این تزئینات در مراسم های مختلف مثل جشن تولد و…. استفاده کنید مطمئن باشید بعدا که به تصاویر این مراسم ها نگاه خواهید کرد خستگی از تننتان بیرون خواهد رفت



نوع مطلب : کارگاه مادر و کودک، 
برچسب ها : آموزش تزیین تل با روبان به شکل کیتی، روبان کیتی، آموزش روبان کیتی،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو،
یه میان وعده یا یه صبحانه به شکل لاک پشت

برای لاک و یا همون تن لاک پشت می تونید از نان های پخته شده ای که لای اون بستنی یا حلوا می زارن استفاده کنید. یه ذره پودر شکلات هم روی اون بپاشید و دو تا شکلات گرد هم برای چشمهاش استفاده کنید. دست و پاهاش هم که از موز استفاده می کنیم. به همین راحتی !

سیب رو از وسط نصف کرده و یه لایه از سیب گرفته و به کمک انگور سبز تزیینش کرده. ذره ای شکلات هم برای چشمهاش گذاشته.

کودک من

و اینم نان که به شکل لاک پشت خمیرش رو در اورده و گذاشته تو فر

کودک من

و برگر لاک پشتی

که از برگر و کاهو و پنیر و خیارشور و چشم متحرک استفاده شده

کودک من






نوع مطلب : تغذیه کودکان، 
برچسب ها : غذاهای ابتـکاری برای تحریـک اشتـهای کودکان، تزیین غذای کودکان، تزیین غذا، غذا کودکان،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو،
دوشنبه 15 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

کودک من

کودک من

کودک من

کودک من

کوکی انگری برد

کودک من

بزرگترین پیتزا مخصوصی انگری برد

این پیتزا رو 100 نفر درست کردند. شامل 6000 هزار تا زیتون 40000 و هزار تکه فلفل دلمه ای قرمز و 10000 تکه آناناس تعجب

کودک من

کودک من

کودک من

کودک من

کودک من

کودک من

کودک من

کودک من






نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : تزیین غذا، تزیین غذا انگری برد، تزیین غذای کودک،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو،
دوشنبه 15 مهر 1392 :: نویسنده : الهه بانو       
صلح با کودک بدغذا
مدارا با یك بچه بدغذا یكی از سخت‌ترین كارهای دنیا برای والدین است. اگر شما هم كوچولوی نق‌نقویی دارید كه سر سفره به انواع و اقسام غذاها فقط می‌گوید:«دوست ندارم» خواندن این مطلب را از دست ندهید تا شاید بتوانید بدغذایی فرزندتان را برطرف كنید.


بدغذایی بچه‌ها در برهه‌ای از زمان، یك رفتار كاملا طبیعی است ولی این رفتار طبیعی، معمولا منجر به اتفاقات غیرطبیعی در خانه می‌شود! جنگ و دعوا بر سر میز شام و اصرار مادر به كودك برای خوردن گوشت، یا سبزی‌ها یا ماست و جیغ و داد كودكی كه سرسختانه از مواضع خودش دفاع می‌كند، صحنه‌هایی است كه در هر خانه‌ای كه كودك نوپا دارد به وفور دیده می‌شود. آخر هم یا كار به اجبار و زور می‌كشد یا قهر و گرسنه ماندن كوچولوها!  اما این مشكل و راه رویارویی با آن همیشه هم نباید این‌قدر دشوار باشد. به علاوه همیشه یادتان باشد شما تنها والدینی نیستید كه با فرزندشان چنین مشكلی دارند. در این مطلب 13 راهكار را برای برخورد با بچه‌های بدغذا و كمك به آن‌ها برای داشتن تغذیه‌ای سالم‌تر و متعادل‌تر یاد می‌گیرید. تا وقتی كه سلیقه غذایی فرزند شما به بلوغ كامل نرسیده است، بد نیست این 13 نكته را به كار ببندید.

  به اشتهای فرزندتان احترام بگذارید


داشتن یا نداشتن اشتها برای بچه‌ها هم مانند بزرگ‌ترها برای خوردن غذا لازم است. كوچولوها ماشینی نیستند كه هر وقت دكمه آن را روشن كنید، شروع به خوردن بكنند! بچه‌ها به‌خصوص در سنین پایین‌تر فقط وقتی گرسنه باشند غذا می‌خورند. بنابر این وقتی فرزندتان اشتها ندارد، او را به خوردن غذا یا میان‌وعده مجبور نكنید. به همین ترتیب، در پایان غذا به كودك اصرار نكنید بشقابش را تمیز كند و برای این كار او را تشویق نكنید. این كار فقط باعث می‌شود تا موضوع غذا خوردن تبدیل به یك موضوع جنجال‌برانگیز شود و كودك به خوردن بیش از مقدار كه سیر شود، تشویق شود.


 

 قوانین را نشكنید!


بهتر است در خانه، برای غذا خوردن برنامه و قانون مشخصی داشته باشید و همیشه آن را رعایت كنید مثلا همه وعده‌های غذایی را سر ساعت مشخص سرو كنید. خوردن آبمیوه، میان‌وعده و شیر را دست كم یك ساعت قبل از غذا ممنوع كنید. اگر بچه‌ها گرسنه به سر میز بیایند، احتمالا علاقه بیشتری به غذا نشان می‌دهند.


 

  شوكه نشوید!


هر بار كه غذای جدیدی را به كودك‌تان معرفی می‌كنید باید منتظر دیدن چنین صحنه‌هایی باشید: كودك به غذا دست می‌زند، آن را بو می‌كشد، اندكی از آن را در دهان می‌گذارد و حتی ممكن است دوباره آن را از دهانش بیرون بیاورد! چیزی كه مسلم است این است كه قبل از اینكه كودك نخستین لقمه از غذای جدید را بخورد، چند بار این كارها را تكرا خواهد كرد. بنابر این بهتر است صبور باشید و مایوس نشوید، ممكن است برای بار اول و دوم همین قضیه تكرار شود ولی بار سوم و چهارم قطعا وضع بهتر خواهد بود. به شرطی كه حوصله كنید! اگر می‌خواهید كودك را به پذیرش غذای جدید تشویق كنید بهتر است درباره رنگ، بو و شكل آن حرف بزنید نه اینكه مدام تكرار كنید مزه این غذا خوب است.

 غذا را خوشگل كنید!


بچه‌های كوچك بیشتر به ظاهر غذا اهمیت می‌دهند تا طعم آن. از طرفی زیبا كردن ظرف غذای آن‌ها و درست كردن شكل‌های بامزه با خوراكی‌ها باعث می‌شود تا آن‌ها موقع غذا خوردن نوعی تفریح را هم تجربه كنند. شما می‌توانید با قالب‌های شیرینی غذاها را قالب بزنید یا حتی اجازه دهید كودك با سبزی‌ها منظره و آدمك درست كند. خلاق باشید! غذاهای صبحانه را برای شام به كودك تعارف كنید.


 

   دسر جایزه ندهید!


بعضی از پدر و مادرها عادت دارند دسر را به‌عنوان یك جایزه و تشویق برای فرزندشان درنظر بگیرند و درصورتی كه غذای اصلی را نخورد، او را از خوردن دسر محروم كنند.  این رفتار نادرست است، چراكه ناخودآگاه این پیام را به كودك منتقل می‌كند كه دسر بهترین بخش غذاست و فقط اشتهای او را برای خوردن شیرینی بیشتر می‌كند. برای حل این مشكل بهتر است فقط هفته‌ای چند شب دسر داشته باشید و در این چند شب، تحت هر شرایطی به كودك اجازه خوردن دسر را بدهید. راه دیگر این است كه دسرهای بهتر و سالم‌تر تهیه كنید مثلا به‌عنوان دسر از ماست و میوه استفاده كنید.


 

  الگوی خوبی باشید


بچه‌ها عادت دارند در همه چیز از بزرگ‌ترها تقلید كنند. اگر شما از یك رژیم غذایی سالم و متنوع پیروی كنید، كودك هم با دیدن رفتار شما تشویق شده و همان رفتار را تقلید می‌كند.


 

   كلك بزنید!


شما می‌توانید با مخلوط كردن انواع مختلف غذا حتی موادی را كه فرزندتان دوست ندارد اندك‌اندك وارد رژیم غذایی او بكنید. چرخ كردن گوشت و اضافه كردن آن به غذاهای مورد علاقه كودك‌تان یكی از این راه‌هاست. در ضمن می‌توانید سبزی‌هایی مانند جعفری خرد شده یا فلفل سبز یا كلم بروكلی خرد شده را به مایه ماكارونی، غذای محبوب فرزندتان، اضافه كنید یا كدو را رنده كرده و در سوپ بریزید!

   حواس كودك را پرت نكنید


انواع محرك‌های محیطی مانند تلویزیون می‌توانند حواس كودك را پرت كرده و او را از سر سفره غذا بلند كنند. به همین دلیل بهتر است موقع خوردن غذا، تلویزیون را خاموش كنید، اسباب‌بازی‌های كودك را كنار بگذارید و اجازه ندهید با كتاب یا اسباب‌بازی سر سفره بیاید.


 

   مادر باشید نه آشپز!


اگر بعد از اینكه فرزندتان غذایی را نپذیرفت، برای او غذای جداگانه درست كنید، او را برای حفظ این عادت نادرست تشویق كرده‌اید. به جای پختن انواع جور و واجور غذا، همیشه همان غذاهای سالم را برای همه اعضای خانواده سرو كنید. كودك شما هم كم‌كم با این غذاها آشنا می‌شود و به خوردن آن‌ها عادت می‌كند.


 

دعوا نكنید!


اصرار بیش از حد شما برای خوردن یك ماده غذایی بدتر باعث مقاومت كودك می‌شود و به همین دلیل حالت لج و لجبازی بین شما پیش خواهد آمد. در ضمن یادتان باشد هیچ‌وقت نباید در برابر این رفتار كودك خونسردی خودتان را از دست داده و با او دعوا كنید. اگر كودك موقع خوردن غذا استرس داشته باشد، آمدن سر میز غذا برای او تبدیل به خاطره‌ای ناخوشایند می‌شود و او برای غذا خوردن بیشتر دچار مشكل خواهد شد.

صبور باشید


اصلاح عادت‌های نادرست بچه‌ها چیزی نیست كه یك شبه اتفاق بیفتد، بنابر این باید صبور باشید و اجازه دهید تا در طولانی‌مدت همه چیز بهتر شود. حواس‌تان به نشانه‌های كوچك نیز باشد. همین كه فرزندتان هر روز به موقع سر میز می‌آید، شروع خوبی برای اصلاح عادت بدغذایی اوست.


 

پای بچه‌ها را وسط بكشید


همه بچه‌ها غذایی را كه خودشان درست كرده باشند می‌خورند. شما می‌توانید كودك را در مراحل مختلف تهیه غذا، از خرید مواد لازم در سوپرماركت تا شستن و پختن آن‌ها شركت دهید. یادتان باشد چیزی را كه دوست ندارید فرزندتان بخورد، اصلا خریداری نكنید.

منبع:برترینها





نوع مطلب : کارگاه مادر و کودک، 
برچسب ها : کودکان بد غذا، بد غذایی کودکان، صلح با کودک بدغذا،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو،


( کل صفحات : 2 )    1   2