تبلیغات
خدمات مجالس خانگی نفس بانو - مطالب بهمن 1392
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
سه شنبه 29 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       


یه درختچه کوچیک پسته ای درست کنیم .. برای قسمت گلدون و پایه کار از خمیر هایی که توی بازار هست و برای کارهای هنری استفاده میشه میتونید استفاده کنید .. خمیر رو به صورت استوانه در بیارید و اطراف اون رو به کمک شاخه های خشک بپوشونید .. دور کار رو با یه ربان گره بزنید ..

حالا میریم سراغ شاخه اصلی که باید بگردید و یه شاخه مناسب برای این کار پیدا کنید ..

یه تکه خمیر رو اندازه گردوی کوچیک توی دست گرد کنید و پوست پسته ها رو مطابق شکل روی خمیر فرو کنید و این کارو اونقدر تکرار کنید تا همه جای خمیر از پوست پوشیده بشه ..

گلهای درست شده پسته ای رو روی شاخه اصلی بچسبونید یا اگه هنوز خمیرتون انعطاف داره میتونید شاخه رو داخل خمیر فرو کنید .










نوع مطلب : تم های مهمونی، 
برچسب ها : تزیین سفره هفت سین، سفره هفت سین، تزیین، درختچه با پسته،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس نفس بانو،
سه شنبه 29 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

یک سبد گرد به قطر 30 سانتیمتر و ارتفاع 15 تا 20 سانتیمتر تهیه کنید. 250 گرم تخمه کدو مرمری را دو روز خیس کنید وچند بار آبش را عوض کنید، کدوهایی که روی آب می آیند خرابند آنها را دور بریزید .

بعد از دو روز کدوها را داخل پارچه نخی نمدار بریزید و به مدت دو تا سه روز مرتب پارچه را با آب اسپری کنید تا جوانه کدوها به شکل قلاب شوند

سپس یک پلاستیک شفاف ته سبد قرار دهید و چند جای آن را سوراخ کنید، 10 سانتیمتر خاک گلخانه بریزید و آن را مرطوب کنید، کدوها را روی آن بریزید و یک پلاستیک شفاف که چند جای آن را سوارخ سه سانتی ایجاد کرده اید روی آن قرار دهید.

روزی دو بار کدوها را اسپری کنید تا سبز شوند. وقتی جوانه ها سبز شدند پلاستیک را بر دارید.

در این حالت روزی یک بار آبدهی کافی است. این سبزه بسیار زیبا و ماندگار است و از موقعی که کدو را خیس می کنید تا وقتی کاملا سبز شود 15 روز زمان لازم است و تا روز 13 روز زیبا و با طراوت می ماند. بر خلاف گندم که زود علفی می شود.








نوع مطلب : تم های مهمونی، 
برچسب ها : سبزه هفت سین، تزیین سفره هفت سین، هفت سین، سبزه عید، سبزه هفت با تخم کدو، تزیین، عید،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس نفس بانو،
سه شنبه 29 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       


 

اسم این غذا هست سالاد سیب زمینی قالبی یا ژلاتینی

برای درست کردنش به مواد زیر نیاز داریم :

آب مرغ یک پیمانه

سیب زمینی پخته شده و له شده یک پیمانه 

هویج پخته شده و خرد شده نصف پیمانه

نخودفرنگی پخته شده یا کنسروی نصف پیمانه

ذرت نصف پیمانه

سس مایونز 6 قاشق سوپخوری

خامه ترش 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

ژلاتین 25 گرم

 

3 قاشق غذاخوری آب سرد روی پودر ژلاتین بریزید و به هم بزنید تا ژلاتین کمی حل بشه .. آب مرغ رو روی حرارت بذارید و نمک و ژلاتین حل شده رو به اون اضافه کنید ..

مواد ذکر شده بالا رو در کاسه ای با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و آب مرغ ژلاتینی رو به اون مواد اضافه کنید ..

مواد آماده شده رو داخل قالبی که از قبل چرب کردید بریزید .. بهتره قالبتون مستطیلی شکل باشه (قالب نون) و میتونید برای اطمینان کف و دیواره ها رو با سلفون بپوشونید که برگردوندن سالاد راحت باشه ..

قالب رو به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا ژلاتین کاملا سفت بشه و مواد قالبی بشه .

 







نوع مطلب : تم های مهمونی، 
برچسب ها : سالاد سیب زمینی ژلاتینی، سالاد سیب زمینی جالب و خوردنی، پیش غذا، دسر، هفت سین، تزیین، پیتز،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس نفس بانو،
سه شنبه 29 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       


 

گاهی برای تزئین بعضی غذاها و سالادا از تخم مرغ آبپز استفاده میکنیم .. تا حالا خود تخم مرغ آبپز رو رنگی کردید؟ 

با ما و آموزش امروز همراه باشید ..

تخم مرغ رو به صورت معمولی آبپز کنید تا کاملا سفت بشه .. روی پوست تخم مرغ با قاشق ضربه بزنید بطوریکه پوست ترک بخوره ولی از تخم مرغ جدا نشه ! 

حالا هر تخم مرغ رو داخل یه پلاستیک کوچیک قرار بدید و چند قطره رنگ خوراکی روی تخم مرغ بریزید و در پلاستیک رو ببنید و چند ساعت صبر کنید .. میتونید پلاستیک ها رو داخل یخچال قرار بدید ..

در این مدت چند بار با دست تخم مرغ رو داخل پلاستیک جا به جا کنید تا رنگ به همه جای اون برسه ..


بعد از این مدت تخم مرغ ها رو با آب سرد بشورید و پوستش رو جدا کنید .. طرح های بی نظیری از رنگ روی تخم مرغ ایجاد شده که شما رو شگفت زده میکنه ..


از این تخم مرغ های آبپز رنگی میتونید برای بچه های بدغذایی که تخم مرغ نمیخورن یا برای تزئین انواع غذا و سالاد استفاده کنید .







نوع مطلب : تم های مهمونی، 
برچسب ها : تزیین سفره هفت سین، تزیین تخم مرغ، سفره هفت سین، ایده جالب برای تزیین تخم مرغ،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس نفس بانو،
دوشنبه 28 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       
















می‌توانید تمام سین‌های سفره‌تان را بر روی گل‌ها بگذارید تا هفت‌سین بهاری‌تری داشته باشید.
کاغذ رنگی‌های مختلف را با الگوی گل برش بزنید.
کاغذهای لاینر رنگی (همان‌هایی که پوشش کیک یزدی‌اند) را روی گل‌ها بچسبانید.
هر کدام از سین‌ها‌ را درون‌شان بریزید تا دیگر نگرانی ظروف تکراری که پارسال هم برای سفره هفت استفاده کردید، نداشته باشید. با این لاینرها می‌توانید هفت‌سین رنگین‌کمانی بچینید یا اینکه رنگ مورد علاقه خود را برای همه لاینرها برگزینید.


نماد سالی که در آن هستید هر چه که باشد را می‌توانید وسط سبزه‌تان بگذارید. عروسک‌ نمادها تقریبا ۱ ماه زودتر به بازار می‌آیند که می‌توانید تهیه کنید یا آن را خودتان درست کنید.
استفاده کردن از سبدهای بزرگ و زیبا برای رویاندن سبزه و گذاشتنش کنار سین‌های دیگر ایده خوبی است.



تخم‌مرغ رنگی دومنظوره درست کنید؛‌ این تخم‌مرغ‌ها جاشمعی سفره هفت‌سین شما هم می‌شوند.

تخم‌مرغ‌ها را طوری بشکنید که نیمه بزرگتر پوسته سالم بماند؛ سپس قسمت بزرگتر و سالم پوسته را بشوئید و خشک کنید.
پوسته را با رنگ روغن یا هر ابزار دیگر که در دسترس شماست رنگ یا نقاشی کنید، حتی می‌توانید آنها را رنگ نکنید و فقط از پارافین رنگی برای داخل پوسته‌ها استفاده کرد.
قسمت عمده پوسته را پارافین بریزید و فتیله بگذارید.
می‌توانید در جا تخم مرغی یا شانه تخم مرغ بگذارید. اگر در شانه تخم‌مرغ بگذارید بهتر است کمی هم تزئینش کنید.
آنها را برای روشنایی سفره هفت‌ سین‌تان روشن کنید؛ فوق العاده است، نه؟









نوع مطلب : تم های مهمونی، 
برچسب ها : ایده، تزئین، سفره، سفره هفت سین، سفره هفت سین 93، هفت‌سین،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس نفس بانو،
دوشنبه 28 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

فلسفه ی سفره ی هفت سین

سفره هفت سین مــعــمـولاً چـند ســاعــت مانــده به زمان تـــحویل ســـــال نو آمـــاده بود و بر صفحه اى بلندتر از سطح زمین چیده مى شد.


فلسفه سفره هفت  سین
در آیین هاى باستانى ایران براى هر جشن «خوانی یا سفره ای » گسترده مى شد که داراى انواع خوراکى ها بود. سفره نوروزى «هفت سین» نام داشت و مى بایست از بقیه سفره ها رنگین تر باشد. سفره هفت سین مــعــمـولاً چـند ســاعــت مانــده به زمان تـــحویل ســـــال نو آمـــاده بود و بر صفحه اى بلندتر از سطح زمین چیده مى شد.همچنین میزدپان (MAYZADPAN) به منظور پخش کردن خوراکى ها در کنار سفره گماشته مى شد. سفره هفت سین نوروزی برپایه عدد مقدس هفت بنا شده بود.در بسیارى از منابع تاریخى آمده است که «سفره هفت سین»  نخست «سفره هفت شین» بوده و بعدها به این نام تغییر یافته است. شمع، شراب ، شیرینى ، شهد (عسل) ، شمشاد، شربت و شقایق یا شاخه نبات، اجزاى تشکیل دهنده سفره هفت شین بودند. برخى دیگر به وجود «هفت چین» در ایران پیش از اسلام اعتقاد دارند. سخنران جامعه زرتشتى در این باره مى گوید: «در زمان هخامنشیان در نوروز به روى هفت ظرف چینى غذا مى گذاشتند که به آن هفت چین یا هفت چیدنى مى گفتند. بعدها در زمان ساسانیان هفت شین رسم متداول مردم ایران شد و شمشاد در کنار بقیه شین هاى نوروزى، به نشانه سبزى و جاودانگى برسر سفره قرارگرفت. بعد از سقوط ساسانیان وقتى که مردم ایران اسلام را پذیرفتند، سعى کردند که سنت ها و آیین هاى باستانى خود را هم حفظ کنند.

فلسفه-ی-سفره-هفت-سین

به همین دلیل، چون در دین اسلام «شراب» حرام اعلام شده بود، آنها، خواهر و همزاد شراب را که سرک» مى شد انتخاب کردند و اینگونه شین به سین تغییر پیداکرد. امروزه سفره هفت سین را روی زمین یا روی میز پهن می کنند و هنگام تحویل سال نو اعضای خانواده دور سفره هفت سین جمع می شوند و برای داشتن سالی پر از شادی و خیرو برکت دعا میکنند. بعضی سفره هفت سین را در مدت سیزده روز نوروز نگه می دارند و در پایان این دوره، در روز سیزده نوروز، سبزه ی سفره  هفت سین را به آب می دهند.

فلسفه-ی-سفره-هفت-سین

 
اجزاء سفره ی هفت سین:
سنجد: نماد عشق و دلباختگى است و از مقدمات اصلى تولد و زایندگى. عده اى عقیده دارند که بوى برگ و شکوفه درخت سنجد محرک عشق است.
سبزه: نماد شادابى و سرسبزى و نشانگر زندگى بشر و پیوند او با طبیعت است.
سمنو: نماد زایش و بارورى گیاهان است و از جوانه هاى تازه رسیده گندم تهیه مى شود.
سکه: که نمادى از خیر و برکت و درآمد است.
سیب: هم نماد  مهر و مهرورزی.
سماق و سیر :نماد چاشنى و محرک شادى در زندگى به شمار مى روند. اما غیر از این گیاهان و میوه هاى سفره نشین، خوان نوروزى اجزاى دیگرى هم داشته است: دراین میان « تخم مرغ» نماد زایش و آفرینش است و نشانه اى از نطفه و نژاد. «آینه» نماد روشنایى است و حتماً باید در بالاى سفره جاى بگیرد. «آب و ماهى» نشانه برکت در زندگى هستند. ماهى به عنوان نشانه اسفند ماه بر سفره گذاشته مى شود.
کتاب مقدس هم یکى از پایه هاى اصلى سفره هفت سین است و براساس آن هرخانواده اى به تناسب مذهب خود، کتاب مقدسى را که قبول دارد بر سفره مى گذارد.
چنانچه مسلمانان قرآن، زرتشتیان اوستا و کلیمیان تورات را بر بالاى سفره هایشان جاى مى دهند.
درسر سفره هفت سین زرتشتیان درکنار اسپند و سنجد، « آویشن» هم دیده مى شود که به گفته موبد فیروزگرى خاصیت ضدعفونى کننده و دارویى دارد و به نیت سلامتى و بیشتر به حالت تبریک بر سر سفره هفت سین گذاشته مى شود.
شاخه هاى سرو، دانه هاى انار، گل بیدمشک، شیر نارنج، نان و پنیر، شمعدان و... را هم مى توان جزو اجزاى دیگر سفره هفت سین دانست.





نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : فلسفه سفره هفت سین، تاریخچه سفره هفت سین، هفت سین، نوروز، عید نوروز،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس نفس بانو،
دوشنبه 28 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       
شنبه 19 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       























نوع مطلب : تم های مهمونی، 
برچسب ها : ولنتاین، بافتنی ولنتاین، روز عشق، مدلهای بافتنی ولنتاین،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 9 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       



روغن مایع                                                                         دو قاشق سوپخوری

 خمیر مایه فوری                                                                      یك قاشق سوپخوری

 شكر                                                                   یك قاشق چایخوری

 آب ولرم                                                                                                    یك پیمانه

 تخم‌مرغ                                                                                یك عدد

 زرده تخم‌مرغ                                                                          یك عدد

 كره                                                                                      30 گرم

 آرد                                                                                 به میزان لازم

 نمك                                                                                 به میزان لازم

مواد لازم میانی

 ژامبون گوشت یا مرغ خرد شده                                                                                250 گرم

 پنیر پیتزا                                                                                                 200 گرم

 سس گوجه‌فرنگی و  مایونز                                                                      به میزان لازم

طرز تهیه

مایه خمیر، شكر و  پیمانه آب را با هم مخلوط می‌كنیم و می‌گذاریم تا عمل بیاید. تخم‌مرغ، روغن مایع، كره را با هم مخلوط كرده و خمیر مایه عمل آماده را افزوده و مخلوط می‌كنیم. سپس نمك و آرد را كم‌كم اضافه می‌كنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را پنج دقیقه ورز می‌دهیم، روی خمیر را می‌پوشانیم و در جای گرم می‌گذاریم تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز می‌كنیم و به شكل مثلث برش می‌زنیم، یك برش كوچك وسط هر مثلث ایجاد كرده و از مواد میانی (تمامی مواد را با هم مخلوط می‌‌كنیم) وسط خمیر می‌گذاریم. خمیر را از قسمت قاعده مثلث به طرف راس رول می‌كنیم و درون سینی فر می‌چینیم و 03 دقیقه استراحت می‌دهیم و سپس روی خمیر را زرده تخم‌مرغ زده و در فری كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا پخته و طلایی شود.





نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : پیراشکی ژامبون و پنیر، پیراشکی، دسر، پیش غذا، پیتزا، آموزش پیتزا،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 9 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       


نان تست                                                          یك بسته

  كالباس گوشت                                                200 گرم

 آرد سوخاری                                                   دو پیمانه

 تخم‌مرغ                                                             دو عدد

 نمك                                                         نصف قاشق چایخوری

 فلفل                                                        1/4 قاشق چایخوری

 پنیر پیتزای رنده شده                                             200 گرم

 روغن                                  یك پیمانه

 كره                                      30 گرم

طرز تهیه

دور نان‌ها را كاملا برش زده و قسمت سفت آن را جدا می‌كنیم، سپس آنها را به شكل مثلث به چهار قسمت برش می‌زنیم.

روی هر قسمت با قلم‌مو كمی كره مالیده، سپس به ترتیب یك برش كالباس و پنیر پیتزا قرار داده، دوباره یك برش نان روی مواد قرار می‌دهیم و با خلال دندان آن را به هم وصل می‌كنیم، سپس در ظرف مناسبی تخم‌مرغ‌ها را شكسته، به آن نمك و فلفل اضافه می‌كنیم. ساندویچ‌ها را به كمك خلال دندان در تخم‌مرغ‌ها زده، در آرد سوخاری می‌غلتانیم و در روغن داغ با حرارت مــلایم سرخ می‌كنیم.

نكــته: روغن باید شناور باشد.






نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : ساندویچ مونته کریستو، پیتزا، آموزش پیتزا، دسر، پیش غذا،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 8 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       


مواد اولیه :

  • آرد سه پیمانه
  • مایه خمیر دو قاشق مرباخوری
  • نمك یك قاشق مرباخوری
  • روغن نصف پیمانه
  • سوسیس دو عدد
  • كالباس 50 گرم
  • فلفل دلمه‌ای یك عدد
  • رب گوجه‌فرنگی یك قاشق غذاخوری
  • آویشن به میزان لازم
  • پنیر پیتزا 100 گرم

طرز تهیه:

 آرد، مایه خمیر و نمك را با هم مخلوط و روغن را وسط آن ریخته و آرام‌آرام با هم مخلوط كرده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. سوسیس، كالباس و فلفل را خردكرده و همراه با پنیر پیتزا، پودر آویشن و رب گوجه‌فرنگی به خمیر اضافه كنید. از خمیر توپ‌هایی به اندازه گردو برداشته گرد كرده و در سینی فر چرب شده بچینید و 30 دقیقه تا یك ساعت استراحت داده، سپس 25 الی 30 دقیقه در فر با دمای180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.





نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : پیتزا، آموزش پیتزا، پیش غذا، پیتزا توپی، دسر،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 7 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

غذای كشور آمریكا

مواد لازم برای یك نفر

فیله مرغ:                                    سه عدد

ژامبون:                                      چهار ورق

همبرگر:                                      یك عدد

خیارشور:                                    یك عدد

سس كچاپ، سفید و هزار جزیره:         دو قاشق غذاخوری

پیاز كوچك:                                یك عدد

كاهو:                                       دو ورق

پنیر چدار:                                 دو ورق

گوجه‌فرنگی:                               یك عدد

نان برگر:                                  دو عـدد

روغن، نمك و پودر سیر:                به میزان لازم

 طرز تهیه

فیله‌های مرغ را با نمك و پودر سیر مزه‌دار نموده، در روغن سرخ كرده و كنار می‌گذاریم، سپس ژامبون‌ها را به مدت كوتاه تفت داده و كنار می‌گذاریم. همبرگر را سرخ كرده و آن را هم كنار می‌گذاریم. خیارشور، پیاز و گوجه‌فرنگی را به صورت حلقه‌ای درمی‌آوریم و هر كدام از نان‌های برگر را به دو قسمت تقسیم می‌كنیم. هر لایه از نان‌ها را به یك سس مختلف آغشته می‌كنیم. ما برای تهیه این ساندویچ سه قسمت از نان را احتیاج داریم. روی نانی كه با سس كچاپ پوشانده شده، همبرگر را می‌گذاریم، سپس خیارشورها و كاهوها را روی آن قرار می‌دهیم و یك عدد پنیر ورقه شده می‌گذاریم. بعد لایه دوم نان كه به سس هزارجزیره آغشته شده، را قرار داده و فیله‌ها روی آن می‌چینیم، سپس گوجه‌فرنگی و پیازهای حلقه شده را روی آن قرار می‌دهیم. بعد ژامبون‌ها را چیده و در انتها پنیر را روی آن می‌گذاریم و لایه سوم نان را كه به سس سفید آغشته شده، روی مواد قرار می‌دهیم و به مدت چهار دقیقه، ساندویچ را در فر با حرارت 120 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

نکته

می‌توانیم برگر را به صورت دلخواه چیدمان كرده یا حتی بعضی از مواد را هم كم كنیم.

برای تهیه همبرگر خانگی، كافی است 100 گرم گوشت چرخ‌كرده را با یك پیاز كوچك رنده شده، یك قاشق چایخوری نمك و دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری مخلوط نموده، ورز داده و در روغن سرخ كنیم.







نوع مطلب :
برچسب ها : چیزبرگر، پیتزا، دسر، همبرگر، پیش غذا، آموزش آشپزی،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 7 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       


مواد لازم برای چهار نفر

 سیب‌زمینی متوسط پخته شده:                                            چهار عدد

تخـــم‌مرغ:                                                                  هشت عدد

روغن مــایع:                                                               یك پیمـــانه

بیــكینگ پودر:                                                             یك قاشق چایخوری

نمك، فلفل، زردچوبه و زعفــران دم‌كرده از هر كدام                یك قاشـــق چایخوری

ســـس مــایونز:                                                           یك قاشق غذاخوری

سس كچاپ:                                                               یك قاشق غذاخوری

نان باگت:                                                                  دو عدد

پنیر گودا ورقه‌ای:                                                        هشت ورق

خیارشور:                                                                 100 گرم

 طرز تهیه

ابتدا برای تهیه كوكو سیب‌زمینی، سیب‌زمینی‌ها را رنده كرده یا در غذاساز ریخته با تخم‌مرغ‌ها، بیكینگ‌پودر، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط كرده و كاملا هم می‌زنیم. مواد را در روغن داغ به صورت قاشقی یا یكنواخت سرخ می‌كنیم. پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن كشیده شود. نان‌های باگت را از میانه با چاقوی تیز برش زده، ابتدا و انتهای آن را جدا نموده و خمیر اضافی آن را درمی‌آوریم. یك طرف نان‌ها سس كچاپ و در طرف دیگر آن سس مایونز مالیده و كوكو را طوری روی نان قرار می‌دهیم كه از لبه نان بیرون نزند. روی كوكو را با خیارشورهای ورقه شده و پنیر گودا می‌پوشانیم و به مدت زمان لازم در دستگاه قرار می‌دهیم. پس از آماده شدن می‌توان آنها را برش زده و با سس خردل تزیین نمود.

 نکته

می‌توان به جای پنیر گودا، از پنیرهای پروسس و پنیر پیتزا كه طعم خوبی داشته و قدرت چسبندگی زیادی دارند، استفاده نمود.

دستگاه‌های ساندویچ‌ساز دارای چراغ چشمك‌زنی هستند كه مدت زمان تهیه ساندویچ را نشان می‌دهد. به این ترتیب وقتی شما ساندویچ را درون دستگاه قرار می‌دهید، چراغ مربوطه روشن شده و پس از آماده شدن ساندویچ خاموش خواهد شد.






نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : دسر، پیش غذا، پیش غذاهای خوشمزه، پیتزا، ساندویچ، ساندویچ پیتزا،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 7 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       


مواد لازم برای چهار نفر

 هات‌داگ:                                              دو عدد

ژامبون:                                                هشت ورق

قــارچ:                                                 200 گرم

فلــفل دلمه‌ای متوسط:                                یك عدد

پنیر گودا:                                             هشت ورق

پودر آویشــن:                                        یك قاشق مرباخوری

سس مایونز:                                          یك قاشق غذاخوری

سس قرمز:                                           یك قاشق غذاخوری

نان باگت:                                             دو عدد

روغن مایع:                                          به میزان لازم

 طرز تهیه

هات‌داگ‌ها را حلقه‌ای خرد كرده، تفت داده و كنار می‌گذاریم. قارچ‌ها را ورقه كرده و تفت می‌دهیم تا آب آنها كشیده شود، سپس فلفل دلمه‌ای را خرد كرده و به قارچ اضافه می‌كنیم. این مواد را به هات‌داگ افزوده و مخلوط می‌كنیم. ژامبون‌‌ها را به چهار قسمت تقسیم می‌نماییم. نان‌ها را از میانه برش داده، خمیر اضافی آنها را خارج كرده، ابتدا و انتهای نان را جدا می‌كنیم. به یك طرف نان سس مایونز و به طرف دیگر سس قرمز مالیده، مخلوط هات‌داگ‌ها را روی نان‌ها ریخته و ژامبون را روی آن چیده و آویشن می‌پاشیم. در مرحله آخر پنیر گودا را روی مواد گذاشته، نان‌ها را بسته و داخل دستگاه قرار می‌دهیم؛ پس از آماده شدن، میكرها را برش زده و با انواع سس تزیین كرده و سرو می‌كنیم.

 نکته

این ساندویچ را می‌توان با انواع سوسیس و ژامبون تهیه نمود.








نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : ساندویچ پیتزا، پیتزا، آموزش آشپزی، پیش غذا، دسر،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 7 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       


مـواد لازم

 آرد:                                                600 گرم

نمك:                                                دو قاشق چایخوری

مایه خمیر:                                         یك قاشق غذاخوری

ماست سفت:                                       نصف پیمانه

روغن مایع:                                        نصف پیمانه

تخم‌مرغ:                                            یك عدد

شیر گرم :                                          یك پیمانه

ژامبون گوشت:                                    به میزان لازم

  تخم‌مرغ:                                         یك عدد

كنجد:                                               به میزان لازم

 طرز تهیه

 یك پیمانه از آرد را الك نموده و كنار می‌گذاریم، مابقی آرد را داخل كاسه‌ای ریخته و با نمك مخلوط می‌كنیم. مایه خمیر را روی شیر گرم ریخته و می‌گذاریم تا عمل بیاید، بعد آن را روی آرد می‌ریزیم. تخم‌مرغ، روغن مایع و ماست را هم اضافه نموده و هم می‌زنیم تا مخلوط شوند، در این مرحله خمیر به دست می‌چسبد. یك پیمانه آرد را كه نگه داشته بودیم، كم‌كم افزوده و مخلوط می‌كنیم تا خمیر لطیفی به دست آید. آن را در كاسه‌ای قرار داده، روی آن را با حوله مرطوب پوشانده و در محیط آشپزخانه می‌گذاریم تا حجم آن دو برابر شود. وقتی خمیر به عمل آمد، با فشار دست هوای آن را خالی می‌كنیم.

روی سطح كار مقداری آرد پاشیده و خمیر را باز می‌كنیم. با یك قالب گرد (تقریبا به اندازه نعلبكی) خمیر را قالب می‌زنیم. با همان قالب، ژامبون‌ها را قالب زده تا هم اندازه خمیر شوند. برای هر نان لقمه‌ای دو عدد خمیر و یك عدد ژامبون لازم داریم. ژامبون را مابین دو لایه خمیر قرار می‌دهیم. با چاقو روی خمیر از بیرون تا یك و نیم سانتی‌متر مركز برش‌هایی به صورت به علاوه می‌زنیم، در مجموع هشت برش خواهیم داشت. برش‌ها را یكی در میان به سمت راست و به سمت چپ می‌پیچانیم كه همانند گل چهار پر شوند.

نان‌ها را در سینی كه كاغذ روغنی انداخته‌ایم، چیده و روی آنها با برس تخم‌مرغ مالیده و مقداری كنجد یا پودر خرفه در مركز نان می‌ریزیم و در فر گرم شده از 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا پخته و روی آنها طلایی شود.






نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : لقمه های فانتزی، پیتزا، ساندویچ، پیش غذا، آموزش آشپزی،
لینک های مرتبط :


( کل صفحات : 2 )    1   2