تبلیغات
خدمات مجالس خانگی نفس بانو - سیمیت ( نان صبحانه ترکیه )
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
یکشنبه 16 فروردین 1394 :: نویسنده : الهه بانو       
سیمیت ( #simit ) یک نوع #نان مربوط به کشور ترکیه است. با پنیر و گردو یا زیتون سیاه بسیار خوشمزه است. گر چه بدون پنیر و... هم خوش خوراک است!

 

 

 


مواد لازم:

  • آرد / به میزان لازم
  • مایه خمیر / یک قاشق غذاخوری
  • آب / 2 لیوان
  • شکر / یک قاشق غذاخوری
  • نمک / یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع / نصف پیمانه
  • شیره انگور / 3 قاشق غذاخوری
  • آب / 3 قاشق غذاخوری


1 لیوان آب ولرم و شکر را خوب مخلوط کنید و سپس مایه خمیر را روی آن بربزید و در آب حل کنید و بعد روی ظرف را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید.

آرد را داخل کاسه بریزید و وسط آن را گود کنید و سپس مایه خمیر، نمک و باقیمانده آب ولرم را اضافه کنید و اول با چنگال کمی هم زده و بعد با دست شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع را کم کم به خمیر در حال ورز دادن اضافه کنید.

بعد از اینکه خمیر به شکل نسبتاً منسجمی در آمد، گرد کنید و روی آن را کمی با دست چرب کرده و داخل ظرف گودی بگذارید و روی ظرف را با یک حوله نمدار گرم پوشانده و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید. ( در تابستان 1 ساعت هم کافیست )

اکنون خمیر را باید به صورت نان سیمیت شکل دهیم.

برای این کار ابتدا دو عدد چانه 100 گرمی از خمیر برداشته ( به اندازه یک نارنگی متوسط ) و به صورت یک استوانه بلند و باریک داخل دست و بعد روی میزکار شکل دهید.

نوارها را کنار هم قرار دهید. یک سر هر دو نوار را روی هم بگذارید و کمی فشار دهید و با یک دست آن قسمت را نگه دارید. سپس به آرامی دست را روی سر دیگر نوارها بگذارید و خیلی آرام روی میز غلط دهید تا دو نوار به صورت مارپیچ به دور هم پیچیده شود. دو سر نوارهای پیچیده شده را کمی با آب نمدار کرده و به هم وصل کنید و با دست قسمت اتصال دو سر نوار را کمی فشار دهید.

داخل یک بشقاب 5 تا 6 قاشق غذاخوری کنجد بریزید.

داخل بشقاب دیگری 3 قاشق غذاخوری شیره انگور و 3 قاشق غذاخوری آب را مخلوط کنید.

سیمیت را ابتدا داخل سس شیره انگور غلطانده و بعد دو طرف آن را درون کنجد بغلطانید ( این کار را به آرامی انجام دهید تا نانهای شما دفرمه نشده و تغییر شکل ندهد )

سپس خمیرهای آغشته شده به کنجد را با فاصله داخل سینی بگذارید ( کاغذ روغنی فراموش نشود! )


سعی کنید سس را ابتدا همین مقدار که گفته ام درست کنید و اگر کم آمد دوباره درست کنید تا دور ریز نداشته باشید.

همه نانها را به همین شکل انجام داده و داخل سینی فر بچینید و در آخر 15 دقیقه دیگر به خمیرهای آماده استراحت دهید.

سینی را در فری که از 15 دقیقه قبل با دمای 190 درجه گرم کرده اید قرار دهید و وقتی روی نانها طلایی شد، آماده است! ( حدود 25 تا 30 دقیقه )






نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : نان صبحانه، دستور خمیر، نان صبحانه ترک، نان سیمیت، طرز تهیه نان صبحانه،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 10 مرداد 1396 10:27 ب.ظ
Does your site have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to send
you an email. I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.
Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.
یکشنبه 16 فروردین 1394 04:28 ب.ظ
من رفتم روی مونوبلاگ وبلاگ ساختم تو هم یکی بساز، خیلی زود بازدیدش بالا میره
یکشنبه 16 فروردین 1394 01:10 ب.ظ
چه وبلاگ خوبی داری!!
منم یه وبلاگ عاشقانه دارم که جدیدا روی سایت مونوبلاگ ساختم ، قبلا روی میهن بلاگ بود ولی بازدید خوبی نداشت، اما از وقتی روی مونوبلاگ مطالب وبلاگم رو میدم بازدید خیلی خوبی پیدا کرده و توی گوگل صفحه اوله.

تو هم توی سایت مونوبلاگ یه وبلاگ بساز . آدرسش هم اینه:

www.monoblog.ir

آدرس وبلاگم :

www.love.monoblog.ir
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر