تبلیغات
خدمات مجالس خانگی نفس بانو - پای مرنگ پرتقالی
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
یکشنبه 24 شهریور 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

پای مرنگ پرتقالی


پای پرتقالی که سرشار از ویتامین C است، عطر و طعم پرتقال را به میز جشن‎های شما می‎آورد.

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

پای مرنگ با طعم پرتقال، دسری سبک و زیبا است که با هر میوه‎ای که دوست دارید می‎توانید آن را تزئین و سرو کنید.
زمان آماده سازی پای مرنگ پرتقالی 25 دقیقه است و 1 ساعت و 25 دقیقه برای پختن و سرو آن زمان نیاز دارید.

تخم‌مرغ‌هایی که برای تهیه این پای لازم دارید باید حتما هم‌دما با محیط باشند.

مواد لازم: 

آرد

225 گرم

خامه 

200 میلی لیتر

شکر دانه‌ریز

155 گرم

آب پرتقال تازه

125 میلی لیتر

کره منجمد

125 گرم

خاک قند

60 گرم

زرده تخم مرغ

1 عدد

سفیده تخم مرغ

5 عدد

تخم مرغ

5 عدد

آب سرد

2 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال

1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

  1. پوست پرتقال را رنده کنید.
  2. آب پرتقال را همراه با پوست پرتقال، 100 گرم شکر دانه ریز ، خامه و تخم‎مرغ‌ها را در یک کاسه بهم می‎زنیم. ظرف را پوشانده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می‎دهیم.
  3. آرد را الک کنید. کره منجمد را خرد کنید.
  4. آرد را همراه کره و خاک‌قند در غذاساز ترکیب می‎کنیم تا مشابه نان خشک خرد شده شود.
  5. زرده تخم‎مرغ را با آب به ترکیب آرد اضافه کرده و مخلوط می‎کنیم تا کاملا در هم آمیخته شوند.
  6. ظرف را پوشانده و 30 دقیقه در یخچال نگه می‎داریم تا خمیر پای استراحت کند و آماده شود.
  7. فر را با دمای 200 درجه سانتی‎گراد گرم می‎کنیم.
  8. خمیر پای را بر روی سطحی صاف و آغشته به آرد پهن می‎کنیم، و آن را به قرص خمیری با ضخامت 4 میلی‎متر تبدیل ‎می‎کنیم.
  9. خمیر را بر روی قالب کمربندی  25 سانتیمتری انداخته و روی قالب یک‎دست پهن می‎کنیم و کناره‎ها را نیز شکل می‌دهیم و اگر قسمتی از خمیر از حاشیه‌ها بیرون از قالب ماند با چاقو آنرا می‌بریم.
  10. سطح خمیر را با کاغذ روغنی (کاغذ شیرینی‌پزی) پوشانده و روی کاغذ را با دانه‎های برنج یا لوبیای خام پر می‌کنیم تا از پف کردن و حباب‎دار شدن پای جلوگیری شود.
  11. به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده گذاشته، سپس کاغذ روغنی و دانه‎های لوبیا را برمی‎داریم و 8 دقیقه دیگر در فر قرار می‎دهیم تا جایی که کراست طلایی روشن شود.
  12. سپس ظرف را کنار می‎گذاریم تا به تدریج خنک شود.
  13. دمای فر را تا 160 درجه سانتیگراد کاهش می‎دهیم.
  14. مخلوط پرتقال را داخل کراست پای که نسبتا سرد شده می‌ریزیم.
  15. 40 دقیقه در فر حرارت می‎دهیم تا کاملا پخته شود. ظرف پای را کنار می‎گذاریم تا کمی خنک شده و پس از آن به مدت 2 ساعت در یخچال نگه می‎داریم.
  16. دمای فر را افزایش داده و بر روی 180 درجه تنظیم می‎کنیم.
  17. با همزن برقی سفیده‎های تخم‎مرغ را در کاسه‎ای بزرگ، خشک و تمیز بهم می‎زنیم تا کاملا حالت خامه‎ای و کرم مانند به خود بگیرد.(حدود 15 دقیقه)
  18. شکر دانه ریز باقی‌مانده را کم کم و هر بار به مقدار یک قاشق سوپخوری به سفیده‌هایی که کرم مانند شده‌اند اضافه کرده و هم می‎زنیم تا یک‌دست و کشدار شود به این صورت مرنگ به دست آید.
  19. مرنگ را بر روی پای که از یخچال بیرون آورده‌ایم می‎ریزیم. با پشت قاشق سطح آن را حالت داده و قله‌های نامنظمی ایجاد می‌کنیم تا پای زیبایی داشته باشیم . به مدت 8 دقیقه یا تا جایی که  قله‌ها طلایی براق شود در فر نگه می‎داریم.
  20. بعد از آنکه پای را از فر درآوردیم، آن را کنار می‎گذاریم تا قبل از سرو خنک شود.





نوع مطلب : تغذیه کودکان، 
برچسب ها : دسر، دسر مناسب برای کودکان، دسر خوشمزه،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو،
چهارشنبه 11 مرداد 1396 02:08 ق.ظ
I am sure this paragraph has touched all the internet people, its
really really fastidious article on building up new website.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر