تبلیغات
خدمات مجالس خانگی نفس بانو - تارت توت‌فرنگی
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
یکشنبه 24 شهریور 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

تارت توت‌فرنگی


یک دسر خوشمزه که برای سرو در انواع جمع‌ها و مهمانی ها مناسب می‌باشد.

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

برای جدا کردن ساقه توت‌فرنگی‌ها از یک قیچی کوچک استفاده کنید که تیغه‌های آن لبه نازکی داشته باشند. دو تیغه قیچی را زیر ساقه توت‌فرنگی قرار دهید. به آرامی آن را بچرخانید تا فقط پایه ساقه و مرکز سفید آن جدا شود. برای جلوگیری از شکستن پوسته نازک تارت، وقتی تارت را درست کرده و خنک می‌کنید،تا زمان سرو تارت را در قالب بگذارید و زمانیکه خواستید سرو کنید، آن را بیرون بیاورید. این دسر خوشمزه در مدت 2 ساعت و 30 دقیقه آماده می‌شود و مناسب سرو به تعداد 8 نفر می‌باشد.


مواد لازم برای پوسته تارت:

آرد همه کاره

¼ 1 پیمانه

کره سرد

½ پیمانه

شکر

پیمانه

نمک

¼ قاشق چایخوری


مواد لازم برای پر کردن تارت:

پنیر خامه‌ای

230 گرم

شکر

¼ پیمانه

توت‌فرنگی نصف شده

700 تا 900 گرم  

ژله انگور

¼ پیمانه

طرز تهیه:
  1. ابتدا از پوسته تارت شروع می‌کنیم: فر را از قبل روی 175 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم. در مخلوط کن، آرد (با قاشق آن را برمی‌داریم و مسطحش می‌کنیم)، کره (را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم)، فنجان شکر و نمک را ترکیب می‌کنیم تا خرده نان‌های مرطوبی تشکیل شود (این کار ممکن است یک دقیقه طول بکشد.) خمیر را به ظرف مخصوص تارت که گرد باشد و 22 سانتی‌متری قطر داشته باشد و  قسمت ته آن قابل جابه‌جایی باشد، منتقل می‌کنیم.
  2. با دست‌های آردی‌، خمیر را به طرف لبه‌ها و ته ظرف فشار می‌دهیم. فنجانی را در آرد فرو کرده و از آن برای فشار دادن آرد به طرف ته و دیواره‌های ظرف استفاده می‌نمائیم. خمیر را فریز می‌کنیم تا سفت شود (برای 10 تا 15 دقیقه)
  3. سپس خمیر را از فریزر بیرون آورده و با استفاده از یک چنگال سرتا‌سر خمیر را خراش می‌دهیم و داخل فر می‌گذاریم تا وقتی که طلایی شود، 25 تا 30 دقیقه، آن را می‌پزیم و اگر در این حین پف کرد، با قاشق یکی دو مرتبه آرام آن را فشار می‌دهیم.
  4. مواد داخل تارت را درست می‌کنیم. در کاسه‌ای متوسط پنیر خامه‌ای و ¼ فنجان شکر باقیمانده را تا وقتی نرم شوند، هم می‌زنیم. به طور برابر آن را روی خمیر پخته (که هنوز در ظرف است) پخش می‌کنیم.
  5. نیمه‌های توت‌فرنگی را در حالی که طرف ساقه آن‌ها به سمت پشت قرار می‌گیرد، از دیواره خمیر به صورت حلقه‌هایی متمرکز و فشرده روی پنیر خامه‌ای می‌چینیم.
  6. در تابه‌ای کوچک ژله را روی حرارت کم یا متوسط گرم می‌کنیم تا به صورت مایع در آید. به آرامی با قلمو، ژله را روی توت‌فرنگی‌ها می‌مالیم. اجازه می‌دهیم برای حداقل 20 دقیقه ژله روی توت فرنگی بنشیند. می‌گذاریم تارت حداقل 1 (و حداکثر 6) ساعت در همان ظرف خنک شود. درست قبل از سرو، آن را از ظرف خارج می‌کنیم و در ظرف پذیرایی مورد نظر قرار می‌دهیم. اگر کمی از خمیر شما اضافی آمد و دلتان نمی‌آمد آن را دور بی‌اندازید، 





نوع مطلب : تغذیه کودکان، 
برچسب ها : دسر خوشمزه، دسر برای کودکان،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس خانگی نفس بانو،
سه شنبه 10 مرداد 1396 11:05 ب.ظ
Do you mind if I quote a few of your articles as long as
I provide credit and sources back to your website?
My website is in the exact same area of interest as yours
and my visitors would genuinely benefit from a lot of the information you present here.
Please let me know if this okay with you. Regards!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر