تبلیغات
خدمات مجالس خانگی نفس بانو - برگر چند لایه
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
دوشنبه 7 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

غذای كشور آمریكا

مواد لازم برای یك نفر

فیله مرغ:                                    سه عدد

ژامبون:                                      چهار ورق

همبرگر:                                      یك عدد

خیارشور:                                    یك عدد

سس كچاپ، سفید و هزار جزیره:         دو قاشق غذاخوری

پیاز كوچك:                                یك عدد

كاهو:                                       دو ورق

پنیر چدار:                                 دو ورق

گوجه‌فرنگی:                               یك عدد

نان برگر:                                  دو عـدد

روغن، نمك و پودر سیر:                به میزان لازم

 طرز تهیه

فیله‌های مرغ را با نمك و پودر سیر مزه‌دار نموده، در روغن سرخ كرده و كنار می‌گذاریم، سپس ژامبون‌ها را به مدت كوتاه تفت داده و كنار می‌گذاریم. همبرگر را سرخ كرده و آن را هم كنار می‌گذاریم. خیارشور، پیاز و گوجه‌فرنگی را به صورت حلقه‌ای درمی‌آوریم و هر كدام از نان‌های برگر را به دو قسمت تقسیم می‌كنیم. هر لایه از نان‌ها را به یك سس مختلف آغشته می‌كنیم. ما برای تهیه این ساندویچ سه قسمت از نان را احتیاج داریم. روی نانی كه با سس كچاپ پوشانده شده، همبرگر را می‌گذاریم، سپس خیارشورها و كاهوها را روی آن قرار می‌دهیم و یك عدد پنیر ورقه شده می‌گذاریم. بعد لایه دوم نان كه به سس هزارجزیره آغشته شده، را قرار داده و فیله‌ها روی آن می‌چینیم، سپس گوجه‌فرنگی و پیازهای حلقه شده را روی آن قرار می‌دهیم. بعد ژامبون‌ها را چیده و در انتها پنیر را روی آن می‌گذاریم و لایه سوم نان را كه به سس سفید آغشته شده، روی مواد قرار می‌دهیم و به مدت چهار دقیقه، ساندویچ را در فر با حرارت 120 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

نکته

می‌توانیم برگر را به صورت دلخواه چیدمان كرده یا حتی بعضی از مواد را هم كم كنیم.

برای تهیه همبرگر خانگی، كافی است 100 گرم گوشت چرخ‌كرده را با یك پیاز كوچك رنده شده، یك قاشق چایخوری نمك و دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری مخلوط نموده، ورز داده و در روغن سرخ كنیم.







نوع مطلب :
برچسب ها : چیزبرگر، پیتزا، دسر، همبرگر، پیش غذا، آموزش آشپزی،
لینک های مرتبط :
شنبه 18 شهریور 1396 01:19 ب.ظ
Hi there to every one, for the reason that I am genuinely
keen of reading this webpage's post to be updated on a regular basis.
It includes fastidious data.
سه شنبه 31 مرداد 1396 08:01 ق.ظ
always i used to read smaller articles or reviews that as well clear their motive,
and that is also happening with this post
which I am reading here.
جمعه 13 مرداد 1396 08:52 ب.ظ
You actually make it appear really easy together with your
presentation but I find this matter to be really one thing that I believe I'd never understand.
It seems too complex and very extensive for me. I am having a look ahead for your
next submit, I will try to get the grasp of it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر