تبلیغات
خدمات مجالس خانگی نفس بانو - پیتزا کنگر فرنگی طعم‌دار
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
سه شنبه 1 بهمن 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

•    تعداد: 8 عدد
•    زمان تهیه: 20 دقیقه
•    زمان پخت: 20 دقیقه در دمای 500 درجه فارنهایت



مواد لازم

•    خمیر پیتزا با آرد کامل یا خمیر غلات با عسل *
•    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    دو عدد پیاز درشت خلالی شده
•    دو قاشق غذاخوری شکر
•    یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
•    110گرم مغز آرتیشو (کنگر فرنگی)، خلالی
•    450 گرم فلفل قرمز سرخ شده
•    1.5 پیمانه سس سالسا
•    یک پیمانه زیتون سیاه خرد شده

طرز تهیه

1. خمیر را دو ساعت پیش از استفاده از یخچال خارج کنید. فر را با حرارت 500 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به مدت 10 دققیه در روغن داغ تفت دهید تا سبک شوند. سرکه بالزامیک و شکر را به آن اضافه کنید. تا حدی بپزید که مواد قل قل کنند. پیاز را داخل آبکش بریزید (زیر آن کاسه بگذارید) و 3 دقیقه فرصت دهید تا آب آن کشیده شود. آب کاسه را دوباره داخل تابه بریزید تا به غلظت عسل در بیاید. از روی حرارت بردارید. پیازها را دوباره داخل تابه بریزید تا همه مواد به خورد هم بروند. آنها را کنار بگذارید.

3. برای تهیه پیتزا، خمیر را به اندازه قالب باز کنید. روی آن مخلوط پیاز، آرتیشو، فلفل، سالسا، پنیر و زیتون بریزید. به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید.

همراه با پنیر

•    مواد بالا را تهیه کنید و به آن نصف پیمانه برای هر پیتزا پنیر موتزارلا، چدار، گودا و پارمسان اضافه کنید. یا می توانید ¼ پیمانه پنیر فتا یا بلوچیز به هر پیتزا اضافه کنید.

همراه با گوشت

•    به مواد بالا می توانید ¼ پیمانه گوشت مرغ، سالامی، پپرونی، بوقلمون، کراکف، سوسیس یا ژامبون هم برای هر پیتزا اضافه کنید.





نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : پیتزا، پیتزا کنگر فرنگی، طرز تهیه پیتزا،
لینک های مرتبط : خدمات مجالس نفس بانو،
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر