تبلیغات
خدمات مجالس خانگی نفس بانو - ساندویچ پین ویل
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : استاد پازوک
نظرسنجی
ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









ترجیح می دهید کدام یک از موارد زیر را در برگزاری یک مهمانی خودتان انجام دهید؟(امکان انتخاب چند گزینه)









جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
خدمات مجالس خانگی نفس بانو
یه مهمونی میتونه یه خاطره بشه
چهارشنبه 25 دی 1392 :: نویسنده : الهه بانو       

مواد لازم: (مقدار مواد دقیق نیست و چشمی استفاده میشه)

نان تافتون یا لواش

ژامبون

پنیر تست ورقه ای

کاهو

کلم بنفش

گوجه فرنگی

هویج

خیار شور

سس مایونز



طرز تهیه:

اگه از نون لواش استفاده می کنید، از دو تا نون استفاده کنید روی یکی از نونها رو سس بمالید و نون دیگه رو روش بگذارید و باز سس بمالید(سعی کنید از سس زیاد استفاده نکنید، هم بخاطر کالری و هم اینکه اگه از سس زیاد استفاده کنید رولها خیلی سریع نرم میشن و شکلشون رو از دست میدن.)



اگه از نون تافتون استفاده میکنید یک لایه کافیه روش سس بمالید و بگذارید کنار.



هویج رو رنده درست کنید و کلم بنفش رو ریز خرد کنید و یک قاشق چایخوری آبلیمو با کلم مخلوط کنید تا رنگ کلم روشن بشه.


جداگانه مقداری سس با هویج و کلم مخلوط کنید.


قسمت ضخیم کاهو رو بگیرید و کاهو ها رو نصف کنید (واسه اینکه راحت رول بشه)

ژامبون ها رو روی نون بچینید.



من ورقه های پنیر رو نصف کردم چون نمیخواستم از پنیر زیاد استفاده کنم.



مابین پنیر ها هویچ و کلم پخش کنید. لایه باید خیلی نازک باشه که راحت رول بشه.






من فقط یک ردیف کناری رو گوجه و خیار شور چیدم. (هر دو شون باید خیلی نازک ورقه بشن)





کاهوها رو میچینیم.




بعد از یک طرف رول کنید.



بصورت کامل رول کنید و بعد داخل کاغذ روغنی بپیچید و چند ساعت بگذارید یخچال بعد دو سانتی برش بزنید.



ترکیب رنگ سبزیجات مثل یک رنگین کمون خوشگل میشه، فقط آبی رو توش نداره














نوع مطلب : خوراکی های مهمونی، 
برچسب ها : پین ویل، پیش غذا، رولت کالباس،
لینک های مرتبط :
چهارشنبه 11 مرداد 1396 12:41 ق.ظ
Admiring the time and effort you put into your
blog and detailed information you offer. It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rehashed information. Great read!
I've saved your site and I'm adding your RSS feeds to my Google account.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر